dinsdag 21 april 2015

Plankdrager zwart

Planken ophangen met plankdragers. Veel keus bij GAMMA: schapdragers en ophangsysteem planken. Ook onzichtbare plankdragers. Bekijk nu het aanbod online. Set van metaalkleurige plankdragers.

Plankdragers koop je eenvoudig online bij bol. De Stoer Metaal plankhouders hebben een matte lakfinish waardoor de metaal look behouden blijft. Met de juiste bevestiging van de meegeleverde fredboutjes (6x30) kunnen de dragers ongeveer kilo dragen. Alleen in de bouwmarkt te koop.


Ook voor mooie plankdragers , beugels en consoles kan je bij ons terecht. Van houten tot metalen en zwevende beugels, in allerlei stijlen en kleuren. Vind plankdragers zwart op Marktplaats.

Hoe leuk zijn deze zwart kleurige plankdragers Apart van House Doctor, ze zijn ontzettend stoer met een knipoog naar de jaren toen retro helemaal hot was. Voor iedereen een voordeel. Let op : het gaat hier alleen om een set van zwarte plankhouders, we verkopen ook bij passende . Zwarte plankdragers van metaal van House Doctor met vintage look.


Maakt van elke plank van 23cm diep een stijlvol wandmeubel. Deze plankdrager van Duraline is universeel en ondersteunt de planken waarop jij je spullen zet. Maak meer sfeer in uw woning met onze Leren plankdrager zwart verstelbaar hiermee heeft u al snel een hele leuke sfeer aan uw muur, kijk in de shop! Dit ambachtelijk gemaakte product is echt leer en is 4cm bree de totale lengte is 1. De leer planken dragers kunt u per stuk kopen omdat bij een lange plank er soms een oneven aantal nodig is. LEREN PLANKDRAGERS - zwart (set van 2) Deze prachtige 1 leren plankdragers zijn naast onze leren handgrepen een echte must have op het gebied van interieur!


Met een plank naar keuze geef je er een eigen draai aan. De planken worden dus niet meegeleverd. Laagste prijsgarantie, ruime keuze en de hoogste kwaliteit!


Tover een simpele plank om in een trendy meubelstuk met deze lederen plankdragers in zwarte kleur. Element plankdrager zwart 2mm kg. Indu plankdrager 3x 5mm 1kg.

Tussen de armen is een strip aangebracht voor de maximale belastbaarheid. NL In deze canvas lussen kun je een plank naar keuze leggen. Met deze stoere plankdragers geef je gelijk een stoere touch aan je interieur. Niet alleen leuk voor in de keuken, woonkamer of werkkamer maar ook super gaaf voor op een kinderkamer voor speelgoed.


Een plank geeft je muur instant karakter, zeker als je kiest voor een plank en plankhouders die helemaal bij je interieur passen. Tip: gebruik om fotokaders, boeken, planten, potjes … op te zetten en pas af en toe aan. Gemakkelijk te bevestigen aan de muur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts