woensdag 22 april 2015

Honeywell wireless storing

TECHNISCHE GEGEVENS Round Wireless. UW THERMOSTAAT BEDIENEN. STORINGSWIJZER Round Wireless.


Kan ik van deze thermostaten aan dezelfde ketel monteren, zodat ik zowel boven als beneden een thermostaat heb hangen? Een modulerende thermostaat moet . UITLEZING EN BEDIENING Round Wireless.

Ruimtetemperatuur, ingestelde temperatuur (knipperend bij eerste verdraaiing van de instelring) of storingscode van uw cv-toestel (raadpleeg hiervoor uw installateur). Tapkraansymbool ( doorgekruist), symbool . De communicatie herstellen tussen de Round Wireless en OpenTherm module. De Round Wireless Modulation monteren en aansluiten.


De batterijen vervangen van de Round Wireless. De draadloze verbinding tussen de OpenTherm ketelmodule en de Chronotherm Wireless testen. Remeha heeft geen specifieke uitleg van storingen. Pompbediening ingeschakeld.


Standaardbediening van de thermostaat.

INSTALLATIE- EN BEDIENINGSINSTRUCTIE. F-symbool, zichtbaar als het cv-toestel een storing meldt. Draadloze kamerthermostaat. Nee, u kunt niet zomaar elke. Wanneer de draadloze communicatie tussen de ketelrelaismodule en de Chronotherm Wireless uitvalt.


Gedurende de storingmodus is het mogelijk om het relais . Maar toen we voor betere instructies een video bekeken, hoorden we dat de module minstens 50cm van ijzeren objecten verwijderd moet zijn om storing in het draadloze signaal te voorkomen. In de handleiding staat daar niets over vermeld. Wanneer een thermostaat verplaatst moet worden, is de Round. Wireless de ideale manier om het omleggen van bekabeling te vermijden. De thermostaat kan overal in huis worden geplaatst.


Aanvullende informatie: Storingscode cv-ketel wordt in display getoond. Problemen oplossen LEEG SCHERM Als het scherm van uw thermostaat leeg blijft, zijn er een aantal. Altijd prima gefunctioneerd. A244C ketel laten plaatsen thuis.


Vlamsymbool geeft aan dat de brander' in uw cv- - toestel is . Honeywell Round Connected Modulation.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts