donderdag 30 april 2015

Hoofdkraan dichtdraaien

Dan is het belangrijk dat de hoofdkraan goed werkt. Om te voorkomen dat de kraan vast gaat zitten adviseert Oasen om de kraan minimaal één keer per jaar dicht en weer open te draaien. Een lekkage kan veel schade met zich meebrengen. Heeft u te maken met een lekkage?


Indien het een lek in één van uw waterleidingen betreft, kunt u de hoofdkraan dicht draaien.

Hierdoor komt er geen water meer in het leidingnetwerk, waardoor er niet nog . Soms is het nodig om de waterleiding in huis af te sluiten. Bijvoorbeeld bij een lekkage of tijdens een verbouwing. Op deze pagina leest u hoe u uw hoofdkraan kunt controleren en wat u kunt doen als uw hoofdkraan defect is.


Waar vindt u de hoofdkraan ? De vraagsteller koos dit antwoord als beste: SmallBrother. Er zit inderdaad nog water in het leiding gedeelte tussen de hoofdkraan en de andere kranen, maar door het dichtdraaien van de hoofdkraan verdwijnt ook de druk van de leidingen.

Er zal hooguit nog een klein beetje uit je gewone kraan druppelen. Dan komt er een medewerker van FARYS bij je langs. Bij woningen die na het bouwen van de woning in twee of meer zelfstandige woonruimtes zijn verdeel kan de hoofdkraan zich op diverse plekken in de . Niemand vindt het fijn: lekkages en verstoppingen.


Gelukkig kun je zelf een hoop doen om dit te. Wat voor boiler is het, heb je een close in boiler onder in het kastje kan je de inlaat combinatie dicht draaien zodat koude is afgesloten. De hoofdkraan zit inderdaad direct bij de voordeur en daar heb ik ook de . Wat moet ik doen als ik de hoofdkraan niet meer dicht kan draaien? Als u de hoofdkraan niet dicht kunt draaien kunt u contact opnemen met ons klantencontactcentrum.


Door dichtdraaien van beide cv-kranen zonder extra maatregelen om de mogelijke uitzetting van het water in de verwarming op te vangen zou je dus juist een. De aanvoerleiding (“rode” kraan, zowel de “rode” hoofdkraan als de “rode” kraan van de verwarming) wordt snel veel heter dan de afvoerleiding . Hoofdkraan dichtdraaien. Type klus: Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen. Aanleggen : Binnenkraan. Materiaal verzorgd door: Niet van toepassing.


Eerste werkdag: Op een specifieke datum.

Mwah, de hoogste en de laagste kraan opendraaien voldoet meestal, vergeet bij warm water ook de boiler niet. Maar in het geval van TS, de knop aan de rechterkant . Ik wil mn douchekraan vervangen. Ik zal dus de waterleiding moeten dichtdraaien bij de hoofdkraan en de leidingen leeg moeten laten lopen.


De douchekraan is hier nodig aan vervangen toe. Maar het probleem is dat dit nogal een lastige kwestie is. De beheerder van het gebouw wil de hoofdkraan niet dichtdraaien omdat zijn bedrijf dan ook . Daarom een verzoek aan iedereen. Voor het douchen de hoofkraan opendraaien (wel handig, anders heb je geen water), maar na het douchen de HOOFDKRAAN DICHT DRAAIEN ! De kraan is te bereiken via de kelder.


Denk eraan dat de hoofdkraan de watertoevoer van alle acht woningen van het trappenhuis regelt. Waarschuw dus uw medebewoners als u de hoofdkraan moet dichtdraaien. Ook wanneer ik de hoofdkraan dichtdraai, dus nog vóór de meter, blijft de meter doorlopen.


Kan het dat de meter doorloopt door het open- en dichtdraaien van de hoofdkraan omdat er zo veranderde druk ontstaat? Ik draai die hoofdkraan telkens dicht .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts