maandag 13 april 2015

Buitenhaard reny

Alle modellen worden volledig in eigen beheer . Een andere afbeelding melden Meld de aanstootgevende afbeelding. Dat ziet u terug in de modellen die we leveren, onder meer in het hoge afwerkingsniveau. Exclusieve collectie buitenhaarden , tuinkachels, tuinhaarden en terraskachels van o. Een buitenhaard wordt steeds populairder en brengt warmte en gezelligheid in ons Nederlandse klimaat.

De Piquia is voorzien van een deur met glas. Tuinkachel van cortenstaal. Het raam blijft schoon door het verbrandingssysteem.


Doordat de tuinkachel is voorzien van een glasdeur ontstaat er een gesloten verbranding. Waardoor de verbrandingstemperatuur in vergelijking met een open vuur vele malen hoger wordt. Een hogere verbrandingstemperatuur zorgt voor meer rendement en . Wij hebben een groot assortiment exclusieve buitenhaarden.

Van alle kanten van een gezellig vuur genieten dat kan met deze zijdige tuinkachel. De kachels is volledig van corten staal. Strak vormgegeven verrijdbare stalen buitenhaard op gas. Deze buitenhaard is leverbaar met tot zijdig vuurzicht. Vergelijkbaar model opgesteld.


Buitenhaarden houtgestookt. Voor iedere tuin is er wel een geschikte terrashaard. Bij Kachelsenhaardenwinkel. Met deze stoere reny buitenhaard maakt u buiten een sfeervolle en warme plek om te ontspannen. Deze reny buitenhaard kan in alle jaargetijden buiten blijven staan.


Ook in andere modellen leverbaar. De TKC is een tuinkachel die de warmte en sfeer van een kampvuur creëert, gecombineerd met de voordelen van een gesloten verbranding. Dit verbrandingssysteem zorgt voor lagere emissiewaarden en een hoger rendement. Om warm te blijven op koude avonden en heerlijk van te genieten.


Dankzij de glazen deur zit u zelf niet in de rook en kunt u toch optimaal genieten van het vuur.

Reny buitenhaard op wielen. Er zijn modellen verkrijgbaar. Verkoopprijs € 69- inclusief buis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts