vrijdag 17 april 2015

Gebruiksaanwijzing broedmachine nat48

NL Handleiding broedmachines. Deze NL handleiding is voor alle broedmachines bruikbaar. Het testen van uw apparaat voor de eerste keer. Instellen van de temperatuur. Ik ben helemaal leek op het gebied van broedmachines.


De kippen deden altijd het werk zelf.

Ik heb net een broedmachine gekocht van Vidaxl eieren automatisch keren. Ik had gehoopt er een duidelijke gebruiksaanwijzing bij te krijgen maar helaas. Hele beknopte beschrijving met alleen wat instelling . Algemene_handleiding_broedmachines. De temperatuur in het broedlokaal moet meer dan en minder dan graden Celsius bedragen.


Zorg ervoor dat de machine op . Deze volautomatische broedmachine heeft plaats voor eieren, is eenvoudig te installeren, zuinig in gebruik, gemakkelijk schoon te maken Volau. Volautomatische broedmachine voor.

Informatieve handleiding voor het kunstmatige uitbroeden van eieren. De broedmachine van de reeks REAL Automatisch is ontworpen om eieren te laten uitbroeden van kippen, fazanten, parelhoenders. Dit document bevat aanbevolen procedures voor het succesvol nitbroeden van. Geschikt voor alle soorten pluimvee eieren.


Broedmachine NAT - voor het uitbroeden van al u pluimvee eieren. De broedmachine die plaats bied aan eieren en doordat deze volledig is geautomatiseerd een hoog uitkomst percentage heeft. Met deze broedmachine kunt u eieren laten uitkomen in een warme omgeving. U kunt een geschikte temperatuur instellen door op de bedieningsknoppen te drukken en de gegevens bekijken op het LED- scherm. Aangeboden een volautomatische broedmachine nat - volautomatisch goed werkende met keerautomaat waar eieren in kunnen met originele.


Even truweel met eierenschouwer en warmteplaat voor het opfokken van de kuiken. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Staat de broedmachine in een verwarmde ruimte dan is het logisch dat de broedmachine minder stroom verbruikt dan waneer de machine in een koude ruimte staat. De warmtebron is een Watt met teflon beklede verwarmingsdraad en de temperatuur wordt door een elektronische thermostaat geregeld.


Blijft het deeg niet kleven aan uw vinger dan is de deegbal te droog. TIP : Zout remt de werking van gist en suiker bevordert de werking. Indien u één van deze twee.


Heb mijn broedmachine enkele jaren niet meer gebruikt en de aandrijfriem is volledig verduurd denk ik.

Er vallen allemaal kleine stukjes rubber onder de machine uit. Nu wil ik graag de aandrijfriem vervangen maar krijg alleen de gewone schroeven uit de onderkant en niet de speciale schroeven waarvoor een speciale . Deze praktijkhandleiding geeft alle informatie om op een goede manier kwartels als hobby te houden. Zij kunnen er van nature.


Wordt een broedmachine gebruikt voor het uitbroeden van de eieren, dan is het nodig elke dag de eieren te rapen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts