vrijdag 24 april 2015

Frio koeltas gebruiksaanwijzing

Handleiding voor de FRIO koeltasjes. Schud de binnentas totdat de kristallen gelijkmatig over de banen verdeeld zijn. Leg de binnentas in zijn geheel in koud water.


Afhankelijk van het model dient u de volgende tijden in acht te nemen: Individueel, Dubbel en Pomp - minuten Klein en. Midden (Glaucoma) - 10 . Anderzijds kan u een anti-bacterie verstuiver zonder bleekmiddel of een anti- bacterie keuken- of babydoekje gebruiken om uw tas schoon te vegen.

PLAATS DE FRIO INSULINE KOELTAS NIET IN EEN WASMACHINE! Bewaar uw FRIO insuline koeltas op een droge plaats voor volgend gebruik. Deze gebruiksaanwijzing is . Het op veilige temperatuur houden van uw insuline kan met de koeltasjes van FRIO. Lees hier hoe de koeltassen werken en hoe je ze kunt bestellen.


FRIO biedt een effectieve, goedkope oplossing aan voor het probleem om insuline op een veilige temperatuur te houden, zonder het gebruik van een koelkast of koelelementen. Het principe is simpel: De FRIO wordt geaktiveerd. Insuline mag nooit boven de 30°C uitkomen.

FRIO DUBBEL Tas in LILA, voor insuline pennen. Specificaties en gebruik (zie bovenstaande video en handleiding ). Geen ijs, koelelement of electriciteit nodig. Het Vitility koeltasje houdt de insuline koel, het bestaat uit een koel- en een beschermetui. Ik vind het een perfect product voor een zeer redelijke prijs. Compleet assortiment diabetes service artikelen zoals koeltasjes, glucopep, boeken en verzorgingsartikelen op voorraad.


Voor 17:bestel morgen in huis. Frio Koeltas Expeditie kopen? Ik ben van plan een koeltas aan te schaffen omdat ik in veel gebieden zal reizen waar het warmer is dan graden.


Je mag de biological best een aantal dagen voor gebruik al uit de koelkast laten als je de gebruiksaanwijzing goed bekijkt. Tijdens het reizen gebruik ik de frio koeltasjes. Advies voor de diabetesmaterialen.


Neem voor de vakantieperiode ruim voldoende materiaal mee. Verdeel uw medicijnen en diabetesmaterialen over personen of over tassen (handbagage) zodat u bij diefstal iets achter de hand heeft. Informeer voor actuele regelgeving over medicatie in handbagage . Resultaten van zoekmachines!


Instrucciones para el uso.

Laat de deur van de vriezer. De Ameda lactaline kolf heeft een kleine afmeting en is lichtgewicht, hierdoor is de kolf makkelijk vervoerbaar in een draag- en koeltas. Het grote voordeel is ook dat de volautomatische borstkolf zowel op batterijen als op het lichtnet te gebruiken is met bijgeleverde adapter. Inclusief dubbele kolfset waardoor zowel enkel- . In verre landen gelden de waarschuwingen m. Probeer bovendien uw reserve-insuline (en zelfcontrole-materiaal) over de handbagage (en zo nodig het lijf) van uzelf en een reisgenoot te verdelen. Het is gewoon veiliger voor het geval er onderweg een tas kwijt . VSM Mama Natura Tussi Plus Siroop helpt ter ondersteuning bij productieve en droge hoest.


Gebruik:- Kinderen 0-jaar: elk uur druppels, maximaa.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts