vrijdag 24 april 2015

Ezelinnenmelk creme

Een gezichtscreme met biologische ezelinnenmelk. De creme verzorgt, voedt en hydrateert je huid. Je kan deze creme dagelijks gebruiken. De inhoud van de pot is ml. Een ezelin wordt dagelijks tot keer met de hand gemolken.


Ze geeft alleen melk als haar veulen in de buurt is.

Een extra voedende gezichtscrème met biologische ezelinnenmelk. De textuur van de crème is wat vloeibaarder dan de crème uit de pot gezichtscrème met ezelinnenmelk. Het serum heeft een hydraterende en verzachtende werking op de huid. Phillippe by Almada produceert natuurlijke cosmetische producten die ezelinnenmelk bevatten.


Verzorgingscreme met ezelinnenmelk ml. Dit is een must voor de gelaatsverzorging ! Vroege rimpels worden opgespannen door het liftend effekt van de ezelinnenmelk en de droge huid wordt diep . Een dagcre‹me en nachtcreme met ezelinnenmelk.

De gezichtscre‹me verzorgt, voedt en hydrateert dagelijks uw huid. Ezelinnenmelk is een waar levenselixer. Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en haar kwaliteiten op cosmeticagebied.


Cleopatra, koningin van Egypte en Pompea, keizerin van Rome zijn maar enkele van de meest bekende gebruikers. Deze creme met BIO ezelinnenmelk is een ideale verzorging voor Uw gezichtshuid ,hij kan zowel als dag- of nachtcreme gebruikt worden! Geschikt voor ieder huidtype. Deze crème wordt aangebracht op het gezicht en de hals als dagcrème of om een beschadigde huid te behandelen. De rijke crème verzorgt, voedt en hydrateert de huid.


Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van . De extreem droge hui gevoelige huid of probleem huid. De crème kan dagelijks gebruikt worden. Sinds de oudheid wordt ezelinnenmelk geprezen om haar weerstand versterkende en geneeskrachtige werking. Deze crème is geschikt voor alle huidtypes en er wordt beloofd je huid zachter te maken en te herstructureren. Verder zou het rimpels met verminderen en wordt het formaat van de rimpels na dagen al kleiner.


Ik heb geen rimpels dus ik kan dit nog niet uit testen. Maar als het ook rimpelvorming . De ezelinnenmelk bevat een heleboel retinol die heeft een heel belangrijk effect dus anti-rimpel. Retinol ook helpt het genezingsproces en versnelt de productie van collageen.

Meer informatie over de deugden van ezelinnenmelk ? Natessance - douchegel ( ezelinnenmelk en kamille) is voeden verzachtend en kalmerend voor de huid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts