dinsdag 14 april 2015

Glas voor oude olielamp

Koop of Verkoop olielamp glas op Marktplaats. Egyptisch glazen amulet in de vorm van een olielamp. Glass amulet of an oil lamp. Onder en bovenkant is een.


Om een optimaal gebruik te kunnen maken van uw olielamp is niet alleen de maat van het glas belangrijk maar ook de vorm.

Het model van het glas bepaalt de vorm van de vlam in het glas. Kies een van onderstaande subcategorieën. Cilinderglas of gasglas. Werkt prima maar ik had geen lampje dat paste in het glas. Antwerpen Berendrecht-Zandvliet-Lillo, Berendrecht . Dia 53cm verzendkosten voor koper.


Als u op zoek bent naar een los glas voor uw olielamp of andere oude lamp, een losse kap voor uw oude olielamp of een leuke oudelampenkap, dan kunt u. Buikglazen, Peerglazen, Kneepglazen, Oliebranders met katoen lonten dat zijn lonten voor een olielamp en katoenen lont voor branders ook wel lonthouder olielamp genoemd.

Buikglas voor olielamp , kneepglas voor olielamp , peerglas voor olielamp , olielamp glas kopen, online bestellen kopen in onze webwinkel en . Vier oude olielampen , 20e eeuw, in gebruikte staat. Set van twee antieke blauw glazen olielampen met decoratie van Napoleon en Josephine - eind 19e eeuw Fraai set antieke olielampen. Wij verzenden goed verpakt en verzekerd . Denk bij een olielamp niet alleen aan verlichting op de camping of je terras. Een olielamp is een prachtige en unieke vorm van decoratie. Je zult verstelt staan van het sfeervolle effect.


Op zoek naar olielampen , stormlantaarns of authentieke messing lampen? De olielampen en lantaarns van Andries de Jong zijn verkrijgbaar in diverse vormen en maten. Een aantal dienen bevestigd te worden aan de muur of te worden opgehangen aan het plafond. Ook draagbare petroleumlampen behoren tot het . Goe ik kan geen zinniger subforum vinden om dit te posten dus dan maar hier.


Zeer decoratief maar niet werkend! Herstelling van een oude glazen lamp volgens plan. Vertrekkende van het gebroken model hebben we een nieuw glaswerk kunnen vervaardigen en hierop de oorspronkelijke tekening van deze oude olielamp gezandstraald. Wij kunnen de capillairbuis van een thermometer reproduceren.


Het schoonmaken en oppoetsen van de olielamp , de lamp opwrijven, was vroeger een alledaags huishoudelijk karweitje.

In het oude Griekenland en Rome werden olielampen gevoed met olijfolie, in het oude India met ghee, en in het oude Perzië met aardolie (dat daar als vanzelf uit de bodem omhoogkwam). Leuke olielampjes uit grootmoeders tijd. Olielampen , Olielampglazen. Groot en klein nog prima te gebruiken met moderne lampenolie. Ook losse glazen en stukjes lont van mm breed te koop voor olielampen.


Klein staand olielampje blauw incl. Een mooie kleine staande olielamp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts