dinsdag 30 juni 2015

Butaan gaskachel met thermostaat

Vind butaan kachel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Gaskachel Met thermostaat Bleu Flame van Broilfire - PRIMEUR! Trefwoorden bij deze pagina: Mobiele verwarming, Verwarmingstoestellen, Camping gaskachel , thermostaat , gas heater, gas blower, goedkoop.


Deze kachel is alleen te gebruiken met butaan - of propaangas. De kachel is niet geschikt voor gebruik in caravans, campers en boten, in slaapkamers, badkame.

Artikel nummer: KE0Handleiding Levertijd indicatie: Uitverkocht! Eurom Blue flame Thermostaat kachel. Binnenkort vervangend model! Garantie: Jaar Verzendkosten: € 95 . Bij onze infrarood gaskachels hebben wij hebben een onderscheid gemaakt in budget infrarode kachels met jaar garantie en merk infrarode kachels met jaar garantie.


Infrarood gaskachel bestellen? De merk infrarood kachels zijn de Burny, Bartolini, Trumatic en Rowi kachels. Onze infrarode gaskachels zijn van . Het ingebouwde energiebesparende systeem met katalytische brander en een thermostaat maakt het toestel bijzonder zuinig en milieuvriendelijk.

De met platina beklede katalytische brander werkt met . Van krachtige gasstralers tot stijlvolle verwarmers, voor elke ruimte kan een gaskachel de perfecte oplossing bieden. Alle gaskachels zijn werkzaam op propaan of butaan en zijn eenvoudig aan te sluiten op een gasfles. Alle benodigde aansluitingen worden standaard meegeleverd: het enige waar jij voor moet zorgen is . Werkzaam op butaan , propaan en LPG gasflessen.


Warmte regeling middels thermostaat welke terugschakelt naar waakvlam. Enkel te gebruiken in permanent geventileerde ruimtes. Zeer zuinig omdat de kachel naar waakvlam schakelt als de temperatuur is bereikt . Gaswinkel verkoopt deze kachel niet omdat deze geen waakvlam stand heeft. De gaskachels waren echter veruit in de minderheid ten aanzien van de kolenkachels, welke op hun beurt door de oliekachels werden verdrongen.


Wel werd er, vooral na de Tweede Wereldoorlog, veel gebruikgemaakt van kleinere verwarmingstoestellen op flessengas, bestaande uit vloeibaar gemaakt butaan of propaan . Een gaskachel is een populaire keuze onder kampeerders. Gas ( butaan -propaan of propaan) is in de meeste landen goed verkrijgbaar en is vaak goedkoper dan elektriciteit. Thermostaatregeling : De thermostaat is afneembaar en kan opgehangen worden om zo een juiste meting van de temperatuur te maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts