woensdag 10 juni 2015

Webasto schuifdak

De elegante Hollandia 7is optimaal geïntegreerd in de binnenhemel en is niet te onderscheiden van een in de fabriek gemonteerd dak. Geopend verdwijnt het dak onopvallend in de. Maak uw droom waar: meer frisse lucht, licht en vrijheid in uw auto met een Webasto inbouw schuifdak. Het juiste daksysteem voor uw auto!


Het instapmodel: Hollandia 1open dak.

Met de Hollandia 1krijgt u frisse lucht voor een betaalbare prijs. Bovendien is de Hollandia 1voor vrijwel elk type auto geschikt. U vindt het perfecte dak voor uw auto snel en gemakkelijk met onze dak configurator!


Met de open daken van Webasto kunt u dit ervaren – tijdens elke rit worden al uw zintuigen geprikkeld! Een nieuw autoschuifdak nodig? Vind schuifdak webasto op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel.

Zeer net schuifdak, populair om achteraf in te bouwen door zijn simpele constructie. Compleet met montage materiaal en afwerkkapjes. Opbouw maten 146x92cm inbouw maten 142x88cm (incl spoiler) maten opening 135x88cm verzenden kan, maar de kosten hiervan zijn . Deze is een jaar geleden gaan roesten. Na een flinke investering is dit gelukkig deels verholpen.


Maar gezien de status van het dak kon er geen garantie afgegeven worden dat alle roest weg is. Inmiddels een paar maanden verder . ZIt er aan te denken een webasto schuifdak in te bouwen. Heeft iemand ervaring met het achteraf (laten) inbouwen van een webasto ? Is natuurlijk niet origineel, zit daar trouwens veel verschil in ten opzicht van af fabriek ? Wij zijn een officiële dealer van het merk Webasto. Webasto is wereldwijd de grootste after-market daken fabrikant en heeft met decennia ervaring van dakenontwikkeling gemakkelijk een monopolie op de technische kennis achter schuif- en vouwdaken.


Naast after-market krijgt Webasto vaak ook de taak om fabrieksdaken . Reparatie Webasto schuifdak. Helaas heeft dit type schuifdak niet het eeuwige leven.

Wil graag wat bedieningservaringen vernemen. Het geeft je een extra gevoel van. Met name gaat het dan om daksystemen van Webasto. Van een kanteldak met beugelsluiting tot een geïntegreerd glazen schuifdak die niet van origineel te onderscheiden is!


De laatste jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in het repareren van originele daken. Ontdek het genot van het autorijden met een open dak. Ze geven licht, ruimte en echt frisse lucht. Zowel in de zomer als in de winter geeft dit een aerodynamisch gevoel. U rijdt meer ontspannen en dat verhoogt de veiligheid.


Ellermeyer werkt met de opendaken van Webasto. Of u nu kiest voor een een . Het aantrekkelijke uiterlijk en de veelzijdigheid maken het Hollandia 3spoilerdak tot een van de populairste schuifdaken van Webasto. De spoiler helpt tocht te . Daarna wordt het Webasto schuifdak meerdere malen getest om er zeker van te zijn dat alles soepel loopt en ook blijft werken.


Niet in de laatste plaats erg belangrijk is dat de waterdichtheid van het dak grondig getest wordt. Stap 5: Oplevering In de laatste stap, voor men kan gaan genieten van het nieuwe .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts