woensdag 24 juni 2015

Elektrische luchtverwarming

Bent u op zoek naar luchtverwarming voor een beheersbaar en aangenaam klimaat? Luchtverwarming voor het verwarmen en ventileren van uw huis of pand. Bij Warmteservice kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment luchtverwarming , voor iedere situatie. Soorten luchtverwarming Wilt u een ruimte verwarmen, maar. Energiezuinige elektrische luchtverwarming zonder warmtepomp?


Wij hebben het voor u dankzij de allernieuwste technieken. Geen duur gasverbruik en grote installatie meer dankzij ons systeem. Systeem wordt op maat geleverd en berekend voor uw ruimte.


Aparte temperatuurregeling per ruimte voor optimale . Lees meer over de werking, bekijk de producten en vraag advies aan van onze 240+ installateurs. Elektrische luchtverwarmer, draagbaar of aan de wand gemonteerd; verwarmingsvermogens kW tot kW; ventilator en verwarming eenvoudig regelbaar. De nieuwe Elan E is een volledig elektrische direct gestookte mini- luchtverwarmer. In combinatie met een Renovent Excellent WTW-unit levert het toestel via één kanaal zowel warmte als verse ventilatielucht.


Direct gestookte mini-luchtverwarmer; Volledig elektrisch ; Verschillende klimaatzones, ook CO2- gestuurd . Met luchtverwarming is uw woning snel op temperatuur zodat de woning bij uw thuiskomt behaaglijk warm is. Begint de zon de schijnen? De temperatuur wordt snel aangepast, waardoor het niet te warm wordt in de woning.


Dit in tegenstelling tot vloerverwarming. Vloerverwarming is een langzaam systeem waardoor het . Bij lokale elektrische luchtverwarming vindt verwarming plaats door uitslui- tend het naverwarmen van de venti- installatie THEMA DUURZAME TECHNIEK TEKST: ROBBERT VAN RIJSWIJK (MEROSCH) . Brink Climate Systems is een energiezuinig systeem wat tegenwoordig ook op duurzame energiebronnen als warmtepompen, zonneboilers en de elektrische elementen van zonnevolta werkt. Adviseren Installeren Wij kunnen u adviseren over het installeren van een heteluchtverwarming in uw .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts