woensdag 10 juni 2015

Airco ford focus slaat niet aan

Afgelopen week is de airco opnieuw afgevul er zat te weinig vloeistof in. Eerst reageerde de airco niet , en na het bijvullen schakelt de airco wel weer in, het toerental van de motor wordt hoger en ik hoor . De koppeling van airco compressor draai niet mee ( slaat niet aan ) Wanneer het koppeling van het compressor ff met schroevendraaier me draaien. Ik heb probleem met airco. Dan begint de kop van compressor te draaien.


Ik schakel dus uit en zet hem weer aan.

Airco defect, koelvin slaat niet aan - Focusclub. De pomp werkt, wanneer storing is verwijderd. Echter als de vin moet aanslaan, slaat de airco uit. Vervolgens een storing met de melding: kortsluiting koelventilator.


Maar de pomp die voor de verkoeling zorgt slaat niet aan , er zit een ventilatorvin voor de radiator die dus niet gaat draaien. Nu blijkt bij doormeting dat er ook geen spanning op de vin staat. Zekeringen lijken allemaal goed te zijn. Kun je merken door een zachte klik en ook door hoger toerental als de airco in werking treed.


Spoel van aircopomp wordt constant aangestuurd (7) opgelost.

Dit afvullen en op druk. Hij kan natuurlijk altijd lek zijn. Deze is behoorlijk dun . Slaat de ventilator wel aan bij het inschakelen vd airco ? Maak hieronder een keuze of verfijn verder.


Ford Focus ST slaat niet aan (3) Elektronica. Airco bijgevuld en koelvin blijft draaien tot accu leeg is (5) Airconditioning. FOUTCODE F72F airco slaat af (1) Airconditioning.


O jee, de airco geeft problemen! Hij koelt niet goe stinkt of geeft helemaal geen sjoege. Kan ik daar zelf iets aan doen of moet ik hem door een vakman laten maken? En zo ja, waar doe ik dat dan en hoeveel kost me dat?


De airco van je auto repareren. Zit je al een tijdje te zweten in je auto omdat de airco stuk is? Hier volgt een korte gids over hoe airco werkt, waarom het misschien niet meer werkt en wat je er aan kunt doen.


Besef dat airco in een auto. Om onnodige reparatiekosten en een hoog comfort de garanderen heeft elke airco onderhoud nodigt. LET OP: AUTO START WEL MAAR SLAAT NIET AAN MOTOR EN BAK IN GOEDE STAAT! SILNIK I SKRZYNIA BIEGOW DOBRA ENGINE AND GEARBOX GOOD .

Rijdt en schakelt nieuw. Goede en betrouwbare auto. Helaas wel wat deukjes links en rechts zie foto´s. Nou wil ik je niet ongerust maken, maar volgens mij hoort dat ding altijd mee te draaien.


Dus als die plaat tikt, slaat je compressor aan. Als dat nou onwijs vaak. En als de temperatuur niet zo laag staat van de airco slaat ie idd snel af. Is de installatie nog recentelijk . Ford Airco kan niet tegen de winter !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts