maandag 8 juni 2015

Wanddecoratie doek

Hét alternatief voor canvas en daarmee de ideale wanddecoratie voor thuis maar ook op kantoor. Wallstars laat zien hoe je met mooie wanddecoratie je woonkamer kunt veranderen. Dit printen we op verwisselbaar fotodoek. Het doek is hét hoogwaardige alternatief voor canvas doeken.


Op zoek naar zeer grote wanddecoratie ? Zeer grote tot zelfs wandvullende fotokunst aan de muur.

Daardoor tref je de mooiste unieke beelden aan van topfotografen over de hele wereld. Het materiaal wat we gebruiken is een strak aluminium frame waar het textieldoek perfect in past. Door deze methode zijn de doeken eenvoudig te verwisselen in het frame. Onze wanddecoratie is hét alternatief voor canvas doeken.


Wanddecoratie koop je eenvoudig online bij bol. Veelal gratis verzonden! Supervoordelige top-elektronica korting op laptops Korting op sportkleding Sale.


Van kapstokken, knoophaken, tot tekstborden en canvasdoeken. Betaalbaar en een snelle levering.

Eenvoudig en snel Begin nu! De mooiste decoratie aan de muur! Shop nu online of in één van onze winkels! Ben je fotograaf, wil je onze goedkope canvas doeken verkopen of een groot aantal fotoproducten bedrukken en profiteren van galerie-kwaliteit tegen lage prijzen? Vraag direct een offerte aan.


Je profiteert direct van onze scherpe prijzen, snelle levertijden en spoedlevering op al onze bedrukte wanddecoratie ! Mooie canvas wanddecoratie in turquoise kleuren. Zoek je nog groen-blauwe of turquoise muurdecoratie? Dit leuke canvasdoek van een knikker laat zich goed combineren met een industriële. Een fotopaneel, aluminium doek frame, canvasprint of een decoratieve muursticker op uw wand.


Wilt u wanddecoratie en het reduceren van hinderlijk omgevings geluid combineren? Dan zijn akoestische fotopanelen met een haarscherpe print op textiel de ideale oplossing. Dezelfde filosofie proberen we in onze wanddecoratie aan te houden. Daarom werken we al jaren met unieke handgeschilderde doeken.


De ontwerpster van deze doeken is steeds bezig met het zoeken naar verrassende combinaties in materialen, verven en stoffen. Het resultaat van die zoektocht zijn . Uw foto afgedrukt op speciaal dialight fotodoek. Dankzij de dichte structuur van het textiel doek en de witte stof ontstaat een excellente fotoprint.

Het fotodoek wordt geleverd met een robuuste aluminium wissellijst, dikte mm vanaf de wand.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts