donderdag 4 juni 2015

Geen warm water wel verwarming vaillant

CV ketel verlies constant druk. Nadat vanmorgen alles prima functioneerde, hebben wij nu geen warm water meer! De paar jaar oude Vaillant Solide VHR-Combi registreert wel de warmte- vraag (slaat aan), maar het water uit de kraan blijft koud. Verwarming doet het wel en ik krijg geen foutmeldingen.


Ook reeds enkele malen een reset . Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen.

De boiler is al erg oud. Hij geeft wel een waakvlam, maar als ik de warm waterkraan doe krijg ik geen. Ik heb een probleem met mijn vaillant boiler. Sindskort zitten wij in een woning waar een Vaillant VHR 35c hangt. Wij hebben gemerkt dat de ketel weinig tot geen water verwarmt.


Indien u een combiketel heeft: controleer of de verwarming het wel doet. Geef dit door bij het eventueel melden van de storing. Engineering and Exeter City Council 35773.

Hoe kunnen we dit probleem oplossen? En is er een manier om rechtstreeks op de ketel de temperatuur te regelen als deze foutmelding er is? Reageer op deze vraag Misbruik melden. Problemen met verwarming , warm water is wel in orde.


Als er te weinig druk op de ketel staat dan kan het zijn dat je geen warm water meer krijgt. Als je verwarming het wel goed doet (ketel doet het goed) zal de kraan die omschakelt van verwarming naar je warmwater stuk zijn Dus zoals reactie. Is dit niet het geval, vul de installatie bij met water. Enkele toestellen kunnen hier gevoelig voor zijn.


U heeft geen verwarming maar wel warmwater. De klacht die het geeft is dat de druk wegvalt en als er warm water gebruikt wordt dan doet de verwarming het een poos niet waardoor de tempratuur binnen met de kou buiten snel daalt . De verwarming werkt prima, maar het warm water. Opmerkelijk is als we de kraan iets minder dan half open zetten, er wel warm water uitkomt. Het is namelijk zo,als we.


Verstopping in platenwisselaar al nagekeken , vaak kalk (san- zijdig ) of schilfers ( cv-zijdig ) waardoor geen warmte-overdracht. Ook als wij niet thuis zijn verbruikt de cv-ketel ongeveer 1l. We stoken bijna het hele jaar hout via onze houtkachel en hebben een laag jaarverbruik daardoor.


Om een cv-toestel met of zonder warmwater en cv-installatie naar behoren te laten werken, zijn minimaal de onderstaande randvoorwaarden. Signaal stromingssensor.

De ketel reageert gewoon op Toon, geen probleem met de verwarming en ik heb normale waterdruk. Ik neem aan dat het water van de warmwater tappunten gewoon koud blijft maar wel stroomt. Grote kans dat uw cv-ketel een storing heeft.


Komt er geen warm water uit de kraan? Feenstra-monteur Erwin Kremers komt al vele jaren bij mensen thuis en heeft álles al meegemaakt op verwarmingsgebied. Maar het komt wel degelijk voor dat mensen tijdens het opruimen of stofzuigen per ongeluk de stekker eruit trekken.


Heeft u geen warm water meer?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts