vrijdag 19 juni 2015

Chocolade klimaatkast

Chocolade - klimaatkast. Natuurlijk kan men de chocolade in de koelkast bewaren, maar dan dient men de chocolade eerste enkele uren “op temperatuur” te laten komen en . La Sommeliere CACBlack. Daarvoor kijk je op KIESKEURIG.


Deze klimaatkast is speciaal vervaardigd voor chocolade en patisserie. De chocolade blijft op temperatuur en de kast voorkomt “vreemde geuren” en condens.

De klimaatkast is speciaal ontwikkeld voor het bewaren van chocolade en patisserie. Het exterieur is trendy zwart, met een donker getinte glazen deur. De twee houten uitschuifbare laden zijn . Vergelijk alle elektronica: o. C en vochtigheid onder de nodig om de ultieme smaken te behouden. Bescherm de perfecte smaak van je chocolade met deze design klimaatkast De optimale manier om je chocolade te bewaren De heerlijke smaken van chocolade komen op hun best naar voren als je de chocolade onder de . Coolvaria is leverancier van hoogwaardige klimaatkasten en wel van wijnklimaatkasten (wijnkoelkasten), humidors, chocolade - en kaasklimaatkasten. Coolvaria is a supplier of sophisticated climatecabinets especially for wine (winecoolers), cigares (humidors) chocolats, and chees climate cabinets.


Het perfecte avondje thuis!

UITSCHUIFBARE KAASPLANKEN Een kaasplankje, letterlijk, zo vanuit de KAAS KLIMAATKAST op. Congres RotterdaOp december . Tweedehands aanbod voor klimaatkast. Professionele wijnkoelkasten en wijnklimaatkasten voor gebruik in de horeca.


Volgens deskundigen is een temperatuur van tot °C de ideale temperatuur om chocolade bij te bewaren. Uitgevoerd in drie kleuren, of zoals ze bij . Cacaoboter en cacaopoeder ontstaan uit het persen van geroosterde cacaobonen. Humidor (sigaar-klimaatkast) voorzien van leer. Voortreffelijke amandelen, hazelnoten etc.


Belgische chocolade in melk, puur of wi t. Eventueel te bedrukken met uw logo of boodschap. Gechocoladeerdenoten ook leverbaar los gestort in 5kg bulk verpakking. Deze chocolade - klimaatkast (de naam zegt het al), speciaal vervaardigd voor chocolade en . Bestel nu een Klimaatkast of Wijnkoelkast bij Kookpunt. Meer dan jaar ervaring en op afspraak gratis thuis te bezorgen!


Overzichtspagina met links over chocolade , cacao en afgeleiden gericht op Vlamingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts