donderdag 18 juni 2015

Online profiel dtg

Iedere maand bezoeken miljoenen bezoekers detelefoongids. De volledige how to kun je onderaan deze pagina downloaden. U kunt uw profiel zelf eenvoudig aanpassen. En weet u zeker dat de informatie op uw Online.


Zo houdt u de controle over uw gegevens. Staan jouw bedrijfsgegevens overal juist vermeld?

Profiel altijd juist en volledig is. Bijvoorbeeld naar bedrijven in de buurt, naar openingstijden en naar contactgegevens. Check in stappen hoe én waar je bedrijf online vermeld staat.


Direct en eenvoudig je online zaken regelen. MijnDTG is de omgeving waarin je je gegevens en je online producten bij DTG kunt inzien en wijzigen. Ben je je gebruikersnaam vergeten?


Je gebruikersnaam is meestal . De juiste bedrijfsgegevens op een uitgebreid online netwerk. Verreweg de meeste klanten zoeken online naar bedrijfsgegevens.

Vergroot de kans op online succes met onze online marketingoplossingen. Dit netwerkprofiel houdt in dat de gegevens van detelefoongids. Robbert Smit van Today vertelt over zijn.


Deze service kost ons het eerste jaar euro extra en volgend jaar 1euro extra. Wij hebben hier geen behoefte aan en willen alleen de gidsvermelding en de online. DTG , de online marketing services specialist voor het MKB en eigenaar van detelefoongids. Het Netwerkprofiel maakt . Denk dat DTG vooral bedoeld is voor de offline ondernemer die toch het internet niet links wil laten liggen. Als online ondernemer moet je echter wat meer aandacht besteden aan je online uitingen, in dat geval zie ik DTG ook niet als de beste partij.


Wel vind ik het goed dat men direct online reageert, dus . En ook een online telefoongids wordt niet meer veel geraadpleegd. Ervaring: Hoef er niks aan te doen, en werpt zijn vruchten af. Je neemt contact op met jonge bedrijven om hen online goed te profileren middels het netwerkprofiel van DTG.


Als Accountmanager Telesales bij DTG in Eindhoven maak . Ons 123-stappenplan helpt u hiermee. Samen met DTG kunt u, in een logische volgorde, bouwen aan de online vindbaarheid van uw bedrijf. Met een profiel op detelefoongids.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts