woensdag 17 juni 2015

Altech eclips binnenwerk

Door dat de temperaturen in een houtkachel hoog kunnen oplopen, is het van belang dat het binnenwerk goed blijft. Een van de belangrijkste dingen van een houtkachel is het binnenwerk , het binnenwerk zorgt voor de bescherming van de kachel. Een scheur in het binnenwerk is niet erg, zo lang de . Verwachte levertijd: 5-werkdagen.


De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel. Pakkingset Altech eclips.

Toevoegen aan winkelwagen . De procedure weergegeven in figuur B dient gevolgd te worden. Bij twijfel kunt u de Altech dealer raadplegen. Controle afzonderlijke delen. Om optimaal gebruik te kunnen maken van de warmte die tijdens het stoken ontstaat, heeft Altech voor de Eclips een uniek rookgeleidingssysteem ontwikkeld.


De rookgassen worden opgevangen en door rookgaskanalen geleid die bij het basismodel al meer dan meter lang zijn. Hierdoor krijgen de rookgassen meer tijd . Creeer uw eigen Altech .

Wat een enkele keer voorkomt is dat het nodig is om het binnenwerk , koord of glas te vervangen. Nagenoeg altijd wordt dit door de klant zelf gedaan op het moment dat dit nodig is. Zolang u geen problemen ondervindt met uw Altech Vision is het in de regel niet nodig om onderhoud te plegen. Marcel - jaar geleden.


Zeer handig en praktisch in gebruik en daarnaast verhoogt het houtvak de vuurplaats, zodat het zicht op het vuur verbetert. Installatie en plaatsing. Aanvullende informatie Eclips Gourmet,-Plus en –Depot. INSTALLATIE EN PLAATSING.


Plaatselijke voorschriften. Uw Altech kachel dient . Hebben deze kachels (b.v. de Eclipse ) een externe luchtaanvoer aan de achterkant die eventueel door de gevel van buiten lucht aan kan zuigen? Om de drie maanden neem ik het binnenwerk van de kachel er uit zodat alles goed schoon gemaakt kan worden. Houtkachel Direct levert Altech kachels zoals de Vision en de Eclips tegen de laagste prijzen van Nederland. Bekijk alle houtkachels van Altech.


Het niet uitsteken van hendels en het onzichtbare bedieningspaneel scheppen eenvoud met oog voor detail. Deze stralingswarmtebron kan ook uitstekend in een hoek geplaatst worden zonder ruimteverlies. Aansluiting op het rookkanaal kan zowel boven of achter.


Hij stookt mooi zuinig en geeft.

Dit natuurmateriaal staat. De Altech Save 5heeft een binnenwerk van 5cm dik speksteen. U heeft zich vast wel eens afgevraagd wat nou een goede houtkachel is.


Er zijn zoveel verschillende soorten van groot tot klein, en in allerlei verschillende maten en vormen. Om de keuze voor u enigszins wat makkelijker te . Stookavonden: STOOKLES VOOR HOUTKACHELS en OPEN HAARDEN: Stoken moet je leren ! Een nieuwe hoogrendements-haard vraagt een nieuwe manier van stoken. Altech Eclips Gourmet speksteenkachel koningsblauw adviesprijs € 4. Om u direct goed op gang te brengen bieden we een unieke STOOKSERVICE.


In het stookseizoen organiseren wij regelmatig stookavonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts