donderdag 4 juni 2015

Wilo yonos para pomp

Gratis SymaX5SW Drone met camera bij aankoop van vijf Wilo - Yonos PICO pompen. Meer weten over deze actie. Op onze speciale VSK- pagina vindt u meer informatie over de vakbeurs voor de installatiebranche en hoe u aan gratis . Deskundig advies en snelle levering.


Gewoon perfect geregeld. Montage handleiding SLIM verdeler - Wilo Yonos A label pomp.

Geschikt voor hoge‐ temperatuursystemen: 90°C aanvoer. C retour (primair) en voor lage ‐temperatuur verwarmingsbron, zoals bijvoorbeeld CV‐ketels met lage aanvoerwa‐. Verkorte gebruikershandleiding Yonos Para. Wilo beveelt dit regelingstype aan voor vloerverwarmingspiralen of oudere verwarmings- systemen met groot bemeten leidingen. Oftewel, de pomp houdt zijn ingestelde opvoerhoogte constant over zijn complete toerengebied.


Pomp kan zichzelf niet herstarten vanwege continue storing. Pomp is niet aangesloten op netspanning. Elektronica is beschadigd. Controleer de voedingskabel.

C -1x kogelafsluiter -1x kogelafsluiter met terugslagklep(zonder mano meter zoals op foto) -Aansluiting: 2x 1″ bi -Inbouwlengte ca: cm. Blokkeerveilige EC-motor en een geïntegreerde elektronische power control. C = tF 0-110°C – Opvoerhoogte: 6. Hoog aanloopmoment voor een betrouwbare start-up;. Ontworpen voor een eenvoudige inbouw door de . OVENTROP-Hoog-efficiëntie pomp Wilo Yonos Para als vervanging voor „ Regufloor“ Art. De Wilo Yonos PARA is de nieuwste Wilo energiezuinige pomplijn die exclusief is ontworpen om aan de speciale eisen te voldoen van de industrie, zoals van vloerverwarmingsverdelers.


Deze pomp bepaalt de norm voor energiebesparende oplossingen die nodig zijn voor geïntegreerde hydraulische. Ontluchten van de circulatie A- labelpomp ( Wilo Yonos Para ). De A- labelpomp heeft geen messing ontluchtingsschroef meer, maar een ontluchtingsroutine die geactiveerd moet worden door middel van de rode draaiknop op de pomp. De Wilo Yonos Pico circulatiepompen zijn zeer energiezuinig en uitermate geschikt voor vloerverwarming verdelers. Veel woningen met vloerverwarming hebben een pomp in de verdeler zitten die per jaar meer stroom verbruikt dan de wasmachine of wasdroger maar daar zijn de meeste bewoners niet van op de hoogte.


Wilo yonos para energiezuinige pomp incl. Circulatiepomp aansluitkabel inclusief maximaal beveiliging t. Qualifloor PLUS serie wordt o. WILO YONOS Label-A circulatiepomp. De Wilo - Yonos PARA is de nieuwste Wilo high-efficiency pomplijn die exclusief is ontworpen om aan de speciale eisen te voldoen van de OEM industrie, zoals ketelfabrikanten en producenten van vloerverwarmingverdelers. Correct en snel geleverd.


Gedegen technische ondersteuning.

A-label cv- pomp dus erg energiezuinig. Vloerverwarmingsverdeler 9-groeps met Wilo Yonos para pomp. Mengverdeler dus geschikt indien u radiatoren en vloerverwarming heeft.


RTL beveiliging zodat er nooit te heet water door de vloer stroomt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts