donderdag 18 juni 2015

Melkglas onderhoud

Bij een routinereiniging van uw interieurglas is het voldoende het glasoppervlak met schoon water af te wassen. Wij adviseren een spons of een zachte pluisvrije doek. Met een zachte druk kan het meeste vuil worden verwijderd.


Let erop dat de deur over het gehele oppervlak wordt gereinigd en niet alleen maar plaatselijk. De ruit matglas geeft het meeste onderhoud , vinger afdrukken zijn moeilijk te verwijderen, deze eigenschap is met een coating te verbeteren. Deze methode wordt vaak toegepast bij gedeeltelijk gematteerde ruiten (motieven).

De etsruit is veel gemakkelijker in onderhoud omdat de structuur op het glasoppervlak ten . Kan ik mij iemand tips geven voor onderhoud enz. Na het zemen is het glas ook niet streeploos. Fiesiekus Vaste Beantwoorder Geregistreerd op 26-7- . Geoliede oppervlakten onderhoud je best door op regelmatige tijdstippen natuurhars- of parafinneolie gelijkmatig aan te brengen. Je moet wél zorgen dat je schilderwerk achter het glas goed gedaan is als ze het komen plaatsen, want je kan er niet meer retoucheren, maar dat is de evidentie zelve.


Plaats genoeg voor stopcontacten en schakelaars ernaast natuurlijk. Qua onderhoud vind ik glas het ideaal, makkelijker nog dan inox.

Tevens is melkglas stijlvol in het interieur. Melkglas laat licht door maar biedt toch privacy! Hier meer informatie over dit glas! Enkelglas dat aan een zijde is behandeld met een homogeen zuur. Op vlak van onderhoud is dit minder aangenaam.


Vingerafdrukken en andere durven wel eens goed zichtbaar blijven en zijn soms moeilijk te verwijderen. Om dit te vermijden brengen we een extra beschermlaag (Vernis) aan op het gezandstraald glas. Vernis (ClearShield) heeft enkel als nadeel dat het . Zie je graag een glazen wan maar ben je toch gesteld op je privacy?


Dan zijn er opties zoals spiegelafwerking, gezandstraald glas, fantasieglas met tekeningen of een gedeeltelijke band uit melkglas die de intieme zones bedekt. Wat onderhoud betreft: na elke douchebeurt blijft het aangeraden om een . Er bestaan verschillende mogelijkheden zoals: gezandstraald glas, gezuurd glas , melkglas en figuurglas. Gezandstraald glas: Heeft mat uitzicht. Deze oplossing die je vaak terugvindt in woningen in pastoriestijl, is niet zo handig voor het poetsen en het onderhoud. Alternatief is een verdeling door middel van een profiel . De transparantie van glas maakt een moderne en ruime inrichting van een interieur mogelijk.


Krassen in glas verdwijnen wanneer je er rijkelijk tandpasta opsmeert en daarna met een zachte doek napolijst.

Sommige bouwers of verbouwers kiezen niet voor een glazen deur omdat ze vrezen voor het onderhoud. Laat dit u niet tegenhouden. Wanneer u het juiste product gebruikt, ziet u geen vlekje. Eén van de grootste voordelen van een glazen deur, brengt meteen ook een mogelijke vrees met zich mee.


Voor melkglas op maat vindt u bij Glashandel Accuut precies wat u zoekt. Wij hebben verschillende soorten zodat wij altijd de juiste oplossing hebben. En wij kunnen het glas exact o maat voor u maken. Het diffuusglas (ook wel mat- of melkglas genoemd) is uitermate geschikt voor badkamers en andere ruimtes waar privacy is gewenst. Het matglas met gelaagde binnenruit laat voldoende daglicht binnen, maar voorkomt ongewenste inkijk.


Mat- of melkglas kunt u reinigen met warme azijn en fijn zout. U kunt dit ook doen met sterk sodawater. Een snelle manier om een matras op te frissen is om die te bestrooien met soda, even laten intrekken en vervolgens opzuigen met de stofzuiger.


Uw matras ruikt weer heerlijk fris. De binnen zijde zie foto wordt na de. Waarom is regelmatig en periodiek onderhoud belangrijk?


Vooral in de donkere wintermaanden is het rijden met melkglas koplampen geen pretje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts