maandag 29 juni 2015

Clickson barbas

Dit is de thermostaat die er voor zorgt dat de ventilator automatisch op de kachel temperatuur in en uit schakeld. Deze thermostaat bevindt zicht achter de rechter ventilator. Als de ventilatoren erg laat inschakelen of helemaal niet meer is de . Indien deze niet draaien kijk dan . Barbas onderdelen veelal uit voorraad leverbaar.


Als dealer van barbas kunnen wij u de originele onderdelen leveren.

Remplaat, rooster, lamellen, thermostaat, clickson , toerenregelaar enz. Aan winkelwagentje toevoegen . Barbas - Betrouwbaar en bevlogen Barbas is een degelijk en betrouwbaar merk, vindt kwaliteit. U kan bij ons altijd terecht om onderdelen te bestellen voor Uw kachel of haard! U eenvoudig de prijs te weten komen van het onderdeel dat U wenst te bestellen.


Gelieve ons altijd voldoende informatie te bezorgen zoals merk, type, bouwjaar van Uw kachel en welk onderdeel U nodig. Barbas wenst u veel sfeer en plezier van uw nieuwe haard. Dit document is onderdeel van de levering van.


Traploos regelbare dimmer.

Clickson ” temperatuurschakelaar ± 40°C . Officiële website Barbas houthaarden. Alle haarden worden door ons ontwikkeld en klantspecifiek geproduceerd in Nederland. Randaarde stekker (met aardbus ) 2VAC. Voer de kabel voor de clickson door de ventilatorhouderplaat.


Wij feliciteren u met de aankoop van deze moderne BARBAS gasopenhaardinzet. Met dit kwaliteitsprodukt zult u. Bij de vakhandel zijn ook spuitbussen BARBAS hittebestendige lak verkrijg- baar, zodat men voor het jaarlijkse. Temperatuurschakelaar ± 40° C. Deze handleiding bevat zowel aanwijzingen voor het plaatsen als voor het. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Veel houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen en ook . Soorten brandstof: Hout en Briketten (= geperste houtblokken zonder bindmiddel).


Kabelboom (lang) Energa. Convectieset Algemeen: (voor convectielucht -afvoer). Lees eerst zorgvuldig de gebruiks-aanwijzing voordat u het toestel in gebruik neemt.


Er is geen informatie beschikbaar voor deze pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts