vrijdag 19 juni 2015

Dakventilator

Voor de aanschaf van een dakventilator bent u bij Ventilatieland aan het juiste adres. Wij hebben een zeer gevarieerd aanbod akoestische en geïsoleerde dakventilatoren en aluminum dakopstanden die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Onze dakventilatoren zijn uitermate geschikt voor het optimaal ventileren van . Een dakventilator wordt toegepast voor de meest uiteenlopende ventilatiesystemen in de industrie, utiliteitsbouw en woningbouw.


Inatherm dakventilatoren zijn voorzien van een centrifugaal waaier en onderscheiden zich door duurzaamhei strakke en platte vormgeving en een laag geluidsniveau. Bent u op zoek naar dakventilatoren voor de (gestapelde) woningbouw of utiliteit ?

Zehnder beschikt over een ruim assortiment dakventilatoren. Van de VPM dakventilatoren met horizontale uitblaas, de MX serie en de meest recente serie VDX. In de MX dakventilator is een aantal zeer geavanceerde technieken . Koop of Verkoop dakventilator op Marktplaats. Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats.


Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Codumé biedt u twee types dakventilatoren aan: de CAS (bolvorm) en de CASECO (platte uitvoering). Ze zijn zowel geschikt om in woningen te gebruiken als in handelsruimtes, scholen.

De energiezuinige MXF EC Green dakventilator met Mixed Flow waaier voorzien van EC technologie. Geluidsarm, hoog ventilatierendement en een lange levensduur. Windgedreven dakventilatoren. Deze windgedreven ventilator is zeer geschikt voor industriele toepassingen op het gebied van natuurlijke ventilatie. De kleinere diameters zijn van aluminium, de grotere zijn gegalvaniseerd.


In een appartementencomplex of utiliteit wordt via een collectief ventilatiekanaal de ventilatielucht afgevoerd. Daarbij wordt ook de ventilatiecapaciteit centraal geregeld. Dit gebeurt op basis van . Systeemoplossingen voor dakventilatoren 8. RDV-225-4E dakventilator. Dakventilator , geluidsarm.


De TFSK is uitgevoerd met een enkel aanzuigende, achterovergebogen schoepenwaaier met een buitenpool motor, fabrikaat EBM. De behuizing bestaat uit gepoedercoat verzinkt. Toepassing : ventilatiesysteem voor voertuigen op de weg, o. Elektrische dakventilatoren dienen te worden opgebouwd op de bovengenoemde systemen om grote . De Itho Daalderop dakventilatoren , types CAS en CAS ECO-fan, kunnen worden toegepast in zowel woning- als utiliteitsbouw.


In woningbouw worden deze dakventilatoren met name gebruikt als onderdeel van collectieve afzuigsystemen in lage en in hoge woongebouwen.

Daarnaast zijn de ventilatoren bij uitstek geschikt . Levering en inbouw dakventilatie in carroseriekleur! Centrifugale dakventilatoren met EC motor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts