maandag 15 juni 2015

Mobiele afzuigunit

Een afzuigsysteem dat verplaatsbaar is en stof, vuil, bulk en vloeistof op kan zuigen? De Groot Bewerkingsmachines heeft verschillende machines voor mobiele afzuiging direct uit voorraad leverbaar. Hout, aluminium en kunststof worden zo met het grootste gemak opgezogen of verplaatst. U heeft de keuze uit meerdere . Mobiele afzuigunit Dustomat is krachtig en energiezuinig.


De filterunit is voor bijna alle branches geschikt daar waar droge stof en spanen afgezogen moeten worden.

Uw medewerkers moeten in een gezonde schone werkomgeving werken. LUTEC Luchttechniek BV zorgt door middel van mobiele stofafzuiging, stationaire afzuiging, lasrookfilters of afzuigarmen voor een goede luchtkwaliteit. Onze apparaten voor mobiele afzuiging zijn eenvoudig te verplaatsen, zorgen voor een . Koop of Verkoop mobiele afzuiging op Marktplaats. Bovendien, in het bereik: Lasrookfilter en lastafel en lashelm.


Lasrook afzuiging met afzuig- en filterinstallaties. Lastafels en slijptafels, lasdamp afzuigtafels. Lashelmen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen.

De stofafzuiging bij de machine met deze mobiele afzuigunit. De mobile stofafzuigunit is. Meconaf mobiele lasrookafzuigunits in verschillende uitvoeringen. Voorzien van flexibele afzuigarm en vervangbaar filter.


Bij de grootste tuinmeubelen specialist van Nederland heeft Aero onlangs een mobiele afzuigunit geleverd voor het afzuigen van stof dat vrijkomt bij het schuren van (marmeren) tafelbladen. Het schuren wordt met een haakse slijper uitgevoerd en indien dit niet wordt afgezogen , geeft dit veel vervuiling van de omgeving. Filtert en recirculeert de verontreinigde lucht. Plaats, Kop van Noord Holland. Stuur link naar een vriend.


Afzuigmond In goede staat. Opslaan als favoriet product. Geluidsarm door toepassing van dubbelaanzuigende centrifugaal ventilator. Beperkt geschikt voor afzuiging overspray.


Plymovent PHV draagbare afzuigunit Plymo-PHV.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts