dinsdag 9 juni 2015

Zwanenhof vieringen

De vieringen zijn altijd op de tweede zondag van de maand in de Kapel van de Zwanenhof te Zenderen. Met een lampje te zoeken. Inzingen met koor en gemeenschap begint rond 10. Zondag, november, januari, maart, mei, juli, september, november vrijdag december: speciale kerstviering.


We leven in een wereld waarin het soms.

Liggend Luister Concert Canto Ostinato. Stefan Blaak en Martijn Blaak. Iedere tweede zondag van de maand (behalve juli en augustus) is er een sfeervolle viering met zang van en meezingen met het Twents Liturgiekoor.


Kerstavond december om 20. In samenwerking met de Zwanenhof geeft ik een uitgebreid cursusaanbod. Het was ontroerend mooi! Zwanenhof - viering gehouden in samenwerking met het Twents Liturgiekoor o.

Er worden Nederlandse liturgische gezangen gezongen, waaronder . In de Tuinzaal, kan koffie of thee gedronken worden. De kapel, waar iedere tweede zondag van de maand een oecumenische viering wordt gehouden, is te zien onder begeleiding van een gastvrouw van de receptie. In de kapel van Zwanenhof (Zenderen) verzorgden de paters Redemptoristen jarenlang vieringen voor mensen uit de omgeving.


Na het vertrek van de Redemptoristen naar Wittem wilde een groep mensen van. Zondag september wordt het lustrum bescheiden gevierd met iets lekkers bij de koffie na de viering. Akerboom is de enige rooms-katholieke theoloog die uitgebreid onderzoek naar de reformator doet. Luther is dit jaar het . De lezing ging over het boek De Stip van Peter H. We waren hier met meerdere lidmaten van de Open Hof.


ZENDEREN - In de Zwanenhof , Retraitehuisweg te Zenderen is zondag januari de Zwanenhofviering. Een oecumenische viering met medewerking van het Twents Liturgiekoor onder leiding van Bram van der Beek. Wij zijn een oecumenisch koor van ruim leden, onder de bezielende leiding van dirigent Bram van der Beek en pianist Jos Beunders.


Elders op deze website vindt u meer over het koor en welke mogelijkheden het koor heeft voor uw gemeenschap. Een week in de zomer in Twente, samen met leeftijdgenoten, voor wie verre reizen (ook) niet meer hoeft of niet kan: dat is wat er al jarenlang gebeurt op de Zwanenhof , een voormalig retraitehuis, dat nu is omgebouwd tot een comfortabele accommodatie, waarin u anderen ontmoet en er gewoon even lekker uit bent. Henk Erinkvel hij werd pastor deservitor, en pater .

Na deze viering (waaraan men wel of niet kan deelnemen) wordt in het Noorddam-centrum het feest van het 100-jarig bestaan voortgezet waarbij ook onze burgemeester, J. Zanen, aanwezig zal zijn. Die zijn zo inhoudrijk en daar word je zo opgeladen. De Noodopvang Dakloze Asielzoekers heeft daar ook een plaats. Echt elke maand is de collecte voor deze stichting! U had een tweelingzus en u hebt beiden gekozen voor een leven in het klooster.


Zij is twee jaar eerder . De Zwanenhof vieringen staan daarbij bovenaan. Jan van den Bergh en Ingrid Nijhuis voeren op zondagmiddagokotber van 14. Jan en Ingrid zijn klankmassagetherapeuten en bedreven in het bespelen van klankschalen en gongs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts