woensdag 17 juni 2015

Antieke olielamp

Koop of Verkoop olielamp op Marktplaats. Het bolglas is uit melkpl… Prijs o. Kleine olielamp In glas In goede staat Bekijk ook eens mijn andere aanbiedingen. Deze zeer mooie antieke olielamp met een hoogte van maar liefst 83cm is in zeer goede staat.


Een olielamp is een soort kruikje met een daarin vloeibare brandstof en een pit, gebruikt voor verlichting of om een vlammetje te bewaren. De brandstof bestond uit dierlijk of plantaardig vet of minerale olie.

Als men het tegenwoordig over een olielamp heeft, wordt vaak de antieke aardewerken of metalen vorm bedoeld: de. Meer ideeën over Olielamp, Olielamp decor en Olielampen. Voor antieke olielamp shop je op Etsy, dé plek om je creativiteit de vrije loop te laten door het kopen en verkopen van handgemaakte en vintage producten. Nog in originele(olie) staat. Heemskerk (Noord-Holland) . Overig - Olielamp - antieke olielamp Grotere foto Overig - Olielamp - antieke olielamp Grotere foto Overig - Olielamp - antieke olielamp Grotere foto.


Nog niet te koop aangeboden. Je kunt dit item in je zoeklijst zetten met het toevoeg-formulier aan de rechterkant van dit scherm.

Lijkt je dit interessant? Klik dan hier om het volledige zoekertje te bekijken op Koopjeskrant. Dit is inderdaad een olielamp , ook wel snotneus genoem omdat hij wel eens durfde druppen! De meeste snotneuzen van koper stammen uit de 19de en 20ste eeuw. Antieke olielamp - verlichting.


Dit exemplaar is vroeg 20ste eeuws. EURO én gratis verzending in Nederland v. Deze antieke werkende olielamp die ook aan te passen is voor electrischiteit. De lamp heeft glazen kralen. De koperen voet is mooi versierd en uitgesneden, verder zijn er enkel versieringen aanwezig aan de houder voor het glas.


Dit artikel wordt te koop aangeboden in Roosendaal. Prachtige model (elektrische) olielamp Foto en originele olielamp FotoWerkt op 2volt. Grote fitting Melkglas diameter 30cm, met matglazen buikglas daarbinnen. Totale hoogte 95cm Koperen sier. Maak zelf creaties van dit werk.


Naast het feit dat aantrekkelijke decoraties, ze zijn ook handig tijdens een energietekort. Je kunt eenvoudig antieke olielampen in diverse antiekwinkels.

De prijzen voor dergelijk antiek zijn de afgelopen jaren fors gekelderd. Welke voorwerpen zijn gewild en wat kun je aan de straatstenen niet kwijt? Voor een antieke olielamp werd in de jaren tachtig makkelijk meer dan 1. Nu mag je blij zijn als je hem kwijt kunt voor euro”, zegt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts