donderdag 25 juni 2015

Riwax sneek

Stavoren Watersportwinkel. Met de Skipswinkel in Sneek beschikt SkipsMaritiem over een winkelvestiging in het hart van de Friese watersport. Riwax COMPOUND RS fine.


Geeft glans aan niet al te verweerde gelcoat of lak. Verwijdert ook oneffenheden op net gerepareerde en uitgeharde gelcoats.

Ideaal voor het polijsten nadat de boot nat geschuurd is. Polish die goed reinigt en lichte waas . Gebruik de autopoets, autowas en schoonmaak producten van PoetsProducten. Groothandel in was-, poets- en reinigingsmiddelen. RIWAX – waardebehoud voor uw voertuig.


Men is gevestigd aan de Dieselstraat 13. De meest volledige site met ruim 66.

De Houkesloot, richting Sneek , is nog altijd even druk. De omgeving roept veel herinneringen op maar er is wel veel veranderd. De tunnel van de rondweg rond Sneek en de uitgebreide industrieterreinen zijn nieuw voor mij. Feilloos vind ik de afslag naar de jachthaven, een groot bord bevestigt de juiste weg.


De lak krijgt zijn oorspronkelijke glans terug. Toepassing oppervlak eerst wassen. Wax-polish met een schone doek stevig… € 150. De door jou gezochte advertentie is.


Overweging: Poetsen doe je mechanisch. Bootaccessoires-Boot-onderhoud-Boot-Onderhoudsmidd. Sneek : Wij reinigen en coaten boottenten, buiskappen, jachtzeilen en canvaswerk.


Snelle service en een landelijke dekking. Veel booteigenaren zijn al druk bezig om hun boot vaarklaar te maken. Er wordt volop schoongemaakt, gepoetst en anti-fouling aangebracht.


Misschien bent u nog niet zover, maar het begint in ieder geval weer behoorlijk te kriebelen.

We hopen dat u binnenkort weer eens langs komt. We have many A-Z keywords for this term. Ligplaats in provincie, Friesland. Schip is vakantie klaar. Zeer compleet uitgevoerd.


Voor allen mogen we garantiewerkzaamheden verrichten. Wij wassen, polijsten en verzegelen alle soorten lakken. Ook reinigen wij het interieur.


Wij verzorgen nood- en pechhulp in het gebied van Grouw tot Spannenburg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts