vrijdag 5 juni 2015

Rondreis australie zelf samenstellen

Met bouwstenen - korte reizen met vervoer, slaapplekken en activiteiten - stel je je individuele rondreis samen. We hebben zelf de leukste plekken al voor je uitgezocht. Je reist en slaapt in de sfeer van het land.


We helpen je graag met jouw rondreis. Juist dit maakt het verschil voor uw persoonlijk samengestelde reis. Ook uw lokale hosts, waarmee wij veel contact hebben, vertellen u graag meer over de omgeving .

Kies zelf de categorie en prijsklasse van de hotels. Vliegreis, hotels en autohuur worden door ons geboekt. Wij bieden op het hele continent hotels en appartementen in alle prijsklassen, waarmee u uw Down Under reis kunt samenstellen. Bij de reizen van Walkabout staat de vrijheid van de reiziger voorop.


Je kunt zelf bepalen hoe je reis eruit zal zien. Zo kun je geheel individueel reizen met een huurauto, camper, bus of trein en ter plaatse zelf uitzoeken wat de bestemming van de volgende dag wordt. Door de grootte van dit land kun je niet alles zien en helpen adviseurs van Riksjaonline met het samenstellen van je rondreis. Begin bijvoorbeeld in Sydney, .

Tijdens een individuele rondreis reist u met uw eigen gezelschap en kiest u zelf het tempo. Allerlei zaken zijn belangrijk als het gaat om het samenstellen van een onvergetelijke reis. Beleef Reizen kan u goed adviseren welke hotels u het beste kunt reserveren en welke parken u kunt bezoeken.


Klik hier om een offerte aan te vragen of maak een afspraak in onze . U kunt een auto of een camper huren en zelf gaan rondrijden. Dan zijn Sydney, het Great Barrier Reef en de outback niet te missen. Als u iets verrassends wilt . Het beste is om dan te kiezen voor de flexdrive. Je combineert dan je autohuur met een accommodatie en routebeschrijving. Wilt u een afwisselende rondreis door Indonesië maken?


Australie Riksjaonline: Zelf samenstellen. Bouw dan zelf uw reis met de bouwstenen van 333travel. U kunt kiezen uit tientallen bouwstenen en daarmee een vakantie samenstellen.


U bepaalt zelf voor welke excursies, trektochten en tours u gaat. Alle entreegelden zitten bij de prijs van de reis inbegrepen. Je kan je reis gemakkelijk samenstellen bij KILROY.


Veel reizigers combineren de twee landen met elkaar tijdens één reis. Geen zin om zelf aan het stuur te zitten?

Je eigen Nieuw-Zeeland reis samenstellen. Bouwstenen zijn korte individuele Nieuw-Zeeland reizen van enkele dagen, verspreid door het land. Door ze te combineren kun je je eigen Nieuw-Zeeland reis samenstellen.


Door verschillende van die bouwstenen met elkaar te combineren kun je dan zelf je droomreis samenstellen. Natuurlijk hoeven deze bouwstenen niet direct op elkaar aan te sluiten. Combineer safari met Swaziland en de Kaap voor een complete Zuid-Afrika- reis.


Zelf samenstellen Zuid-Afrika rondreis - Springbok. Vlieg door naar Mauritius en eindig je reis relaxed onder een palmboom met je voeten in het zand en uitzicht op een helderblauwe oceaan. Onze experts adviseren je.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts