maandag 15 juni 2015

Andere motor in auto plaatsen keuring

Best autoliefhebbers, Ik zou graag een nieuwe (zwaardere) motor in mijn auto plaatsen. Heb de berekening eens gedaan en zou goedkoper zijn dan de wagen verkopen en een andere te kopen. Hoe zit het nu eigelijk ? Mag je een andere motor in je voertuig steken ? Een moderne motor die zuiniger is bijvoorbeeld ? Wanneer u een motor met een andere motorcode in een voertuig zet, dan moet u kunnen aangeven wat voor motor er in het voertuig is gezet en uit.

Om een afspraak te maken voor een keuring van de auto kunt u telefonisch contact opnemen met een medewerker van een keuringsstation van de RDW. Stel, je hebt je auto getuned. Meer resultaten van forum.


Almere is schijnbaar al . Andere motor plaatsen in de auto. Vandaag een mail gekregen van het rdw over het plaatsen van een andere motor m. Hiervoor moet u het voertuig voor een keuring bij één van de keuringsstations van de RDW aanbieden. Ben van plan om een wagen uit Nederland in te voeren.


Het gaat om een oldtimer maar het probleem is er licht een andere motor in.

Zou dit een probleem geven bij keuring in België. En wat kan ik doen om deze eventueel gekeurd te krijgen met de motor die erin zit niet door een andere in te stoppen. Gouden raad van de BFOV : Teneinde geen problemen te hebben bij het aanbieden van het voertuig bij de technische keuring , raden we aan om de originele motor niet te vervangen. Mocht dit om technische redenen noodzakelijk zijn, dan is de raad de originele motor te vervangen door een motor met dezelfde technische . Als je bang bent dat ze de auto om één of andere reden NIET goedkeuren,. Als ze m afkeuren, omdat ie niet goed is, . Buiten dat: vermogenstoename doen ze alleen bij een ander blok.


Getuned of niet, rollerbank of niet, maakt niets uit. Vermogensuitdraai word niet geaccepteerd schijnbaar. Wel kunnen ze beslissen om je auto aan een . Het is een zelfbouwproject dus, maar kennelijk eentje die nog geen . Als u een Volvo 7wenst om te bouwen met een turbomotor dan moet dit een motor zijn uit een ander Volvo-model die ook bestaan heeft in de Volvo 7en uit dezelfde periode dateert.


Volvo 9ook bestaan heeft in de Volvo 7dan kan men deze ombouw op de keuring. Als je de auto in België wilt invoeren zal je nog steeds langs de Belgische keuring moeten passeren, ook als je het klusje in Polen wilt laten doen. Ik zat net de autoweek te lezen en daar stond een stuk in over auto keuren bij de rdw. De agent vermoedde dat er een andere motor in zat, vergeleek het kenteken en besloot toen de auto in beslag te nemen.


Met een voertuig op de openbare weg rijden mag enkel wanneer de veiligheid van de bestuurder en van de passagiers, alsook de veiligheid van de andere weggebruikers te. Indien de invoerder het document niet kan bezorgen moet er een specifieke aanvraag ingediend worden bij de dienst autokeuring van GOCA. Maar zodra je een flink opgevoerd blok gaat plaatsen (pk en meer) moet je rekening houden met de originele specificaties van de auto waarmee hij door .

Is dit mogelijk om de motor te switchen want je moet elk jaar naar de keuring waarschijnlijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts