donderdag 8 oktober 2015

Danfoss thermostaatknop oud model

Ik ga radiatoren vervangen. De bestaande afsluiters zijn haaks, in de nieuwe situatie heb ik rechte nodig. U hoeft alleen het regelelement om te wisselen.


Dat is in een handomdraai gebeurd zonder aftappen van de installatie. Wilt u radiatorthermostaten met de nieuwste technologie en een moderne vormgeving, .

Koop en Verkoop alles voor je Doe-het-zelf en Verbouw klussen op Marktplaats. Materialen en Gereedschap Kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Wel en niet inregelbare kranen. Wel inregelbare kranen zijn te herkennen aan een speciale aluminium of kunststofring met cijfers . Een thermostaatkraan is een radiatorkraan die reageert op temperatuur.


Als het afkoelt in een ruimte, gaat de kraan automatisch open zodat de radiator warm wordt en de temperatuur stijgt. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, sluit de thermostaatkraan de waterinlaat waardoor de radiator niet langer warm wordt. Installation guide for how to replace your radiator thermostat: From an old raditator thermostat with snap.

Indien nodig kan de pakkingbus . Of stel een vraag aan een andere. Ik krijg de thermostaat knop niet meer terug op de aansluiting. Bekijk ons aanbod verwarmingsknoppen en thermostaatkranen voor uw radiator! Begin met het demonteren van de oude thermostatische radiatorknop.


De demontageprocedure is afhankelijk van het model. Raadpleeg hiervoor de documentatie van de fabrikant. Ontdek ons assortiment Radiatorkranen. Danfoss thermostaatkraan RA-FN axiaal . De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


De knop is de grote, meestal witte of chroomkleurige, draaiknop waarmee je de temperatuur instelt. Vaak staat er een merk op afgedrukt. Een veelgehoord misverstand is dat het water uit de leiding stroomt als je de thermostaatknop losmaakt van de afsluiter.


Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kijk in onderstaande brochure. Het element regelt snel, nauwkeurig en betrouwbaar door. Hallo, ik zou graag de thermostaatknop van een radiator vervangen.

De oude RAVL en RAV afsluiters met een . De thermostaatkraan van een van de radiatoren is defekt, draait door.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts