woensdag 28 oktober 2015

Turbinestraat 10 hengelo

Openingstijden deze week. Warmteservice overzicht. Bedrijfshal met goederenlift en sanitaire voorzieningen, een pantry en een entresol, gelegen op een goede centrale locatie, op een perceel met parkeervoorzieningen. De eerste verdieping is beschikbaar van ca. Tevens is er een eigen pantry en toilet aanwezig.


Gemeente: Gemeente Hengelo. Buurt: Bedrijventerrein Westermaat-Zuidwest. De winkel is vermeldt in categorie Centrale verwarming.


Er is mogelijk een link met de overval op restaurant Dorset anderhalve maand ervoor. Geen folder beschikbaar. Bekijk alle vestigingen . Rubriek: Centrale verwarming - onderdelen en materialen. Te koop, een solitair kantoorgebouw groot circa 4m² in combinatie met bestaande fundering van circa 1. Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars heeft binnen haar vakgebied op een breed terrein veel kennis en ervaring opgebouwd en is diep . Turbinestraat te Hengelo.


ADVERTENTIE: Win fantastische prijzen door te liken op facebook! Like en deel de nieuwe . Indeling: begane grond met een oppervlakte van circa 1m², ingericht als werkplaats en showroom of kantoorruimte v. De vloer is van beton, monoliet afgewerkt met een . Dichtbij, buiten de buurt. Type, Naam, Start, Einde. Zoekplaats is gemaakt door Bookman Websites Leiden. De luchtkwaliteit wordt uitgedrukt aan de hand van twee meetwaarden voor NO(stikstofdioxiden) en PM (fijnstof) , hoe lager de meetwaarde, des te beter de luchtkwaliteit is.


Voor beide diensten hebben wij specialistische soft- en hardware in huis waarvan wij u graag een demonstratie geven in onze vestiging te Hengelo. Click to open a larger map. EDIUS VANAF NOVEMBER . HENGELO - Bij De Desserts Meesters in Hengelo heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een zeer grote brand gewoed.


Omwonenden zijn tijdelijk geëvacueerd. Locatie op de kaart, telefoon, openingstijden, beoordelingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts