donderdag 22 oktober 2015

Vruchtboomcarbolineum welkoop

Makkelijk online bestellen. Bij Welkoop kun je een groot deel van het assortiment online bestellen. Je kunt je bestelling in een deelnemende Welkoop -winkel ophalen of laten thuisbezorgen. Onze webwinkel en 1Welkoop winkels hebben alles in huis wat je nodig hebt op het gebied van tuin, dier en kleding.


Voor het beschermen van vruchtbomen tegen bladluizen.

Zijn er ook alternatieven voor behandeling van de bomen en struiken. Ik heb bij de Welkoop een fles gehaald (ASEPTA VBC PURA). INHOUD LITER voor 1euro. Een paar jaar geleden kosten deze flessen (liter ) 8 . Bayer vruchtboomcarbolineum. VBC ( Vruchtboomcarbolineum ) bestaat uit teerzuren en minerale oliën en situeert zich op de grens van de biologische teelt.


Het middel is niet geheel biologisch, de toepassing voorkomt echter zoveel aantastingen door insecten dat het in de fruit- en sierteelt erg welkom. Dit product kan u nu nog uitstekend spuiten op fruitbomen!

Toepassing in de winter, tegen alle overwinterende . Zwarte bladeren verraad vaak een zware luisaantasting. Andere planten die aangetast kunnen zijn b. Hulst, taxus, camelia e. Hiermee voorkomt u het uitkomen van de eitjes. Tevens word groene alg-aanslag bestreden. Bekijk het grootste assortiment tuin-artikelen o. VBC Ultra is samengesteld uit. De winterbespuiting met vruchtboomcarbolineum (VBC) wordt uitgevoerd om.


Verkrijgbaar bij de welkoop in Haaksbergen. Boomkorf Als de boomgaard beweid gaat worden is het noodzakelijk de bomen te beschermen tegen vraat, schuren etc. Niet alleen vee veroorzaakt schade, ook muizen, konijnen of hazen doen dat. Vooral in winters met een dik pak sneeuwdek zijn jonge fruitbomen een geliefd . Je maakt de poten schoon en smeren ze in met vruchtboomcarboleum , groene zeep of glycerine en laten dit enkele dagen intrekken.


Het intrekken zorgt ervoor dat de schubben zacht worden waardoor de korsten makkelijker te verwijderen zijn. Na een aantal dagen borstel je de poten met lauwwarm voorzichtig schoon. Van overheidswege wordt terecht, om milieu redenen, steeds minder gewasbeschermingsmiddelen toegelaten.

U kunt ze bestrijden door in de winter te spuiten met vruchtboomcarbolineum doe dit voor de knoppen gaan uitlopen, want dan bestrijdt u niet alleen de eieren maar ook de al aanwezige spinten. U zult de behandeling een aantal malen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts