maandag 19 oktober 2015

Domino's actie

Alle mediums €bij afhalen. Bestel altijd met korting! Van Cashback XL ontvang je €cashback op je online aankopen bij Dominos. Koop pizza en ontvang.


Heb jij zin in pizza bezoek dan snel de site!

De officiële opening vindt plaats op zaterdag april en wordt gekoppeld aan een actie voor. Ga jij je pizza liever afhalen? Dan krijg jij een korting op de pizza prijs. De uitdaging was om snel op een plek te leveren die tot dan toe niet bereikbaar was.


Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Een actie waar de echte pizzaliefhebber blij van wordt.


Nog niet iedereen heeft gereageerd.

Check hierbij ook even je inbox bij de map overige of . De Mooiste Pizzaplek van Nederland (hierna verder te noemen “ actie ”). In alle soorten en maten en op elk moment van de dag. Als traktatie tijdens de lunch, als diner én als avond snack. Regelmatig heeft men aantrekkelijke acties en kortingscodes die wij voor u vermelden op onze site. Tegen inlevering van een diepvriespizza . Dus belde Menno, manager van de Leeuwarder vestiging, naar het hoofdkantoor met de vraag of ze deze actie mochten opzetten.


Dat mocht, en met resultaat. Vervolgens zijn we direct onze eerste winkel aan de Arnhemseweg gaan verbouwen. Het waren en zijn drukke tijden, maar wij . School in maag met pizza- actie.


De pizzaketen gaat morgen in de lunchpauze voor vijf euro pizzapunten verkopen op het parkeerterrein van MHC Barnevel tegenover de school. Geldig bij afhalen en bezorgen maar niet in combinatie met andere acties. Het was het resultaat van een actie tijdens de El Cid week waarbij mensen hun tweede gratis pizza konden doneren.


Bovendien profiteer je altijd van scherpe deals en kun je ook nog eens je eigen pizza . Prima echter wou ik een pizza met pan bodem.

Hierbij wil ik een klacht melden over Domino's Pizza : Krijg ik bij de AH een kortingsbonnen voor 2e pizza gratis. Deze valt niet onder de actie. Ik kom regelmatig bij de Domino en is leuk om een een 2e pizza kado te krijgen! Hoi, TS is lui dus gaat vanavond een pizza bij Dominos halen.


Nu hebben ze een aanbieding maar ik snap de aanbieding niet. We zijn er met meerdere medewerkers en houden . Wij zijn altijd up to date. Dagelijks verzamelen wij de nieuwste online reclamefolders van bekende winkels.


Blijf op de hoogte van folders van Baronie, Bart Smit, Nieuwenhuis Keukens en Runnersworld voor de meest actuele folder aanbiedingen. De verzamelde stropdassen worden aan Stichting Humana geschonken. De actie is alleen geldig bij afhalen en alleen op vaderdag en is beperkt tot maximaal 1 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts