dinsdag 27 oktober 2015

Motorsteun rubber

Zoek eenvoudig met uw kenteken! Trilingdemper gaten shore, open rubber. Omschrijving: Gaten 2st 11mm, 80mm h. Gat om steun in te verzinken: 60mm… Meer informatie Klik en bestel . Hoe zelf en waneer motorsteun rubber controleren op speling poreusheid gescheurde lekkende versleten motorsteun vervangen controleren soorten motorsteunen.


Inbouwplaats: Rechts Gewicht (kg): 315.

Ophangwijze: Rubbermetaallager Breedte (mm): 45 . Wij hebben een groot assortiment, hoge kortingen en ook nog eens binnen uur verzonden! Motorsteun rubber nodig? Gratis levering vanaf €150. Naast een grote range onderdelen bieden we u met het merk FEBI een compleet en zeer uitgebreid assortiment.


Ik sta op het punt nieuwe motorsteunen te bestellen bij Claus von essen. Ben ik juist dat de puzoizo nog stijver zal zijn als de rubberset ? Hier een how-to voor het vervangen van de motorsteunen.

Afbeelding Ik heb vandaag mijn Polyurethaan motorsteunen -set binnengekregen. Origineel voor de MPI modellen. Voor 16:bestel de volgende werkdag in huis! Merk: quality replacement part. Deze rubbers zijn bij een grondige restauratie altijd aan vervanging toe.


Voor het bestellen van een motorblokrubbers, silent rubbers moet je bij Cityparts. Niet alleen hebben we silentrubbers maar ook kickstartdeksel, neutraal schakelaars, transmissiedeksel, vliegwieldeksels en voortandwielassen in alle soorten en maten, u bij cityparts op het juiste adres. Kijk dan snel op deze pagina en . De zundappman levert de MOTORSTEUN RUBBER SET ( KLEIN ) direct uit eigen voorraad. Vul uw kenteken in en ontdek onze lage.


Zundapp parts bestel je online bij de Zundappman. Onderstaande motordelen zijn. Dit is een nieuw motorsteun rubber voor uw brommobiel. Extra zware uitvoering motorrubber.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts