dinsdag 20 oktober 2015

Jotul f163 aanbieding

Koop of Verkoop jotul op Marktplaats. Zo goed als nieuw: jotul 1de jøtul f1is een compacte houtkachel met een unieke uitstraling. Leverbaar in het zwart en wit. Deze kachel staat in onze showroom.


De houthaard is met zijn kW geschikt voor de wat kleinere ruimtes in huis. U hebt een perfect zicht op het vuur .

Er worden vele merken houtkachels, gashaarden en. Aanbiedingsprijs : Op aanvraag. KOOP VOOR ADVIESPRIJS ONTVANG AANBIEDING. Dankzij de grootte vorm kan de kachel eenvoudig tegen een recht.


Jøtul F1Zwart Geëmailleerd. Deze haard levert een heerlijke warmte en is daarbij prachtig om te zien. Door zijn druppel vorm geeft het de kachel een moderne, natuurlijke uitstraling. Er zijn verschillende afwerkingsopties en u kunt kiezen uit zwarte lak of onderhoudsvrij zwart of trendy w.

Karel kraakt altijd elke prijs! Stuur mij een aanbieding. U kunt deze kachel aanvullen met een decoratieve spekstenen dekplaat, die de warmte van het vuur nog langer vasthoudt. De afmeting en de vorm van de kachel maakt het geschikt om deze zowel in de . Elke variant heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen. De F1blinkt uit door zijn grote zijruiten.


Hiermee heeft u schitterend zicht op het vlammenspel! De drie stevige poten, geven de kachel een moderne uitstraling. Wilt u deze kachel, maar wat extra opvallen? Bekijk alle beoordelingen.


Wij staan voor je klaar! Is ook in het wit en zwart verkrijgbaar. Buntfire Hoekinzethaard. Dik Geurts Vidar Triple. Jotul en Scan bij Jantri.


Keuze voor het aansluiten van het rookkanaal, bovenkant of achterkant. JØTUL F 1zeichnet sich durch seine großen Seitenscheiben und sein vereinfachtes Design auf drei stabilen Füßen aus, die ihm seinen unbeschwerten Look.

Door de grote panorama ruiten heeft u vanuit alle hoeken een bijzonder goed zicht o… Prijs o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts