dinsdag 6 oktober 2015

Slagharen wigwam youtube

In ponypark slagharen de wig wam laten zien. De vrolijke kleuren laten je. Blijf slapen als een heuse indiaan in een Wigwam Deluxe met het attractiepark op pijl en boog afstand.


Deze bijzondere accommodaties bieden plaats aan maximaal . Je hebt onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van het attractiepark.

De prijs, die bepaal je zelf! Slagharen met verblijf in een Wigwam Deluxe. We komen zeker en vast terug, al was het voor ons toch een eindje rijden!


We hebben fantastisch weer geha ongelooflijke avonturen beleeft. Met meer dan spannende attracties en shows zijn er avonturen voor jong en . Deze wigwam heeft moderne faciliteiten. Geef hieronder dan een reactie met de link naar het filmpje!

Moet je de gezichten van je kids zien als je ze vertelt dat ze in een wigwam mogen slapen in een Cowboy Cottage of op een Mexicaanse Hacienda tussen de indianen en paarden. Wees dan goed voorbereid! En je krijgt er ook nog een heel attractiepark plus nieuw waterpark met veel . De omgeving wordt gekenmerkt door natuur, ruimte en rust. Ontdek het pretpark met meer dan attracties en shows, blijf slapen in een wigwam en . Hoewel voor sommigen de zomervakantie nog even duurt staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur en zijn de meeste mensen weer begonnen met werken.


Daarmee komt een einde aan de regenachtige zomervakantie én aan de fotowedstrijd van Rides en Dagtickets. De afgelopen weken zijn ruim . Dat klinkt als een kinderdroom toch? Meteen de eerste week van de vakantie was ik er, samen met de kinderen. Het is verdeeld in spannende themagebieden en heeft een geweldig waterpark. Verblijf in een authentieke wigwam ( wel de deluxe versie ;)), een Hacienda of in een vakantiehuisje type . Ihr übernachtet in unmittelbarer Nähe zum Freizeitpark zum unschlagbaren Preis.


Das Beste: Die Übernachtung ist für alle Kinder kostenlos! Alles krijgt een wildwest-thema.

Voor 1Arizona-huisjes staat een renovatie op de planning. De accommodaties liggen letterlijk naast de attracties. Dat betekent dat de kinderen lekker hun gang kunnen gaan, terwijl papa en mama nog even rustig een kop koffie drinken op het terras. Maar er is ook een camping voor wie liever . Ga je op vakantie met paardenfans?


Zo heb je bij de Buffalo Ranch House zelfs je eigen Shetlandpony bij je huisje. De Wigwamwereld ligt naast het attractiepark, te bereiken via een loopbrug. De huisjes, wigwams en stacaravans zijn standaard uitgerust met een tv en verwarming, douche en toilet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts