donderdag 29 oktober 2015

Waterkoker kenwood

Veelal gratis verzonden! Coolblue: alles voor een glimlach. Kenwood Waterkokers koop je eenvoudig online bij bol. Met deze cookies kunnen wij en derden jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.


Het rode retro-design is een echte eyecatcher in uw keuken.

Een super functionele waterkoker met een inhoud van Liter. Naast functionaliteit heeft deze waterkoker een degelijke afwerking en valt deze op dankzij zijn unieke vormgeving. Vind je favoriete items bij de Bijenkorf.


Voor iedereen een voordeel. KENWOOD WATERKOKER KMIX WIT ZJX6(KDZJX650WH). Het elegante design zorgt ervoor dat het apparaat op ieder aanrecht niet misstaat.


Veilig in gebruikDe bediening van het apparaat is snoerloos, dit maakt het . De SKM0heeft een inhoud van 1. Dankzij zijn liter capaciteit past deze compacte waterkoker in elke keuken.

Rust uw huis uit met huishoudelijke producten, design en innovatieve keukenaccessoires. Een waterkoker is voornamelijk . Standaardkorting van - voor leden. Kleine waterkoker , neemt weinig ruimte in op het aanrecht en oogt ook klein. Ondanks dat is het wel een blikvanger.


Hij heeft een leuk design, mooi wit, ligt fijn in de han makkelijk te vullen met water en hij kookt snel. De ketel schenkt prettig. Het enige nadeel vind ik dat hij nogal wat geluid maakt bij het koken,maar niet . Dankzij de Sure Grip kan hij gemakkelijk en veilig bediend worden. De deksel opent snel en eenvoudig met een druk op een knop( flip-top).


Deze waterkoker is gemaakt van RVS in een rood met zilver design. W Wit waterkoker waterkoker. Read these instructions carefully and retain for future reference.


Remove all packaging and any labels. Always use the filter and never over- fill - boiling water may splash out. Avoid contact with steam coming out of the spout area when pouring and out of the lid or .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts