vrijdag 16 oktober 2015

Vaillant vhr 2428c onderhoud

In deze instructievideo leert u hoe u wat te doen bij een cv-ketel storing. Installatie- en onderhoudshandleiding. Vaillant niet aansprakelijk. Vloeibaar gas propaan G31. Is je CV ketel kapot en wil.


Brandspiritus is ook mogelijk.

Achteraf gezien is de lekkage al weken oud. De bodemplaat is heeft een bruine kalk aanslag. Een paar dagen geleden was de vloer onder de ketel nat. Type klus: CV-ketel repareren, onderhouden of verplaatsen.


Materiaal verzorgd door: De vakman. Eerste werkdag: De opdrachtgever is flexibel . Heeft u een nieuw onderdeel nodig voor uw CV ketel? Warmteservice heeft een uitgebreid assortiment met alle top merken ketelonderdelen tegen een vaste lage prijs.


Ketelonderdelen vervangen?

Het vervangen van ketelonderdelen kan lastig zijn. Speciaal hiervoor hebben wij een onderdelenkiezer. Voor iedereen een voordeel. Tegenwoordige ketels zijn wat ingewikkelder.


Gasdruk regelen, COmeting, etc. Een monteur sluit een apparaatje aan op de ketel en kan dit allemaal meten en regelen. Ik neem aan dat je de brander schoon maakt, pakking vervangt.


Maar wat wordt er voorgeschreven door vaillant ? Bovendien krijgt u voor onze prijs ook de installatie inclusief bijv. Laat minimaal éénmaal per jaar het toestel door een erkende installa- teur of de dienst-na-verkoop van. Handleiding voor gebruik en installatie.


Hij bepaald vervolgens . Wanneer blijkt dat het inderdaad om een fabricagefout gaat moet vaillant hiervoor de kosten dragen. Valliant VHR - 28c Er is een onderhoud. Gezien de ervaringen bij ons op het bedrijf met vaillant zie ik . Hebben monteurs waar wij een onderhoudscontract mee hebben over de vloer gehad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts