donderdag 15 oktober 2015

Kinemagic prijzen

De prijzen op deze pagina zijn all-in prijzen. Geen voorbereidende werkzaamheden aan de muren en de vloer: tegelwerk hoeft niet verwijderd of afgewerkt te worden. De douchecabine wordt geleverd als compleet pakket, inclusief duidelijk herkenbare onderdelen, voor een foutloze montage. Beperkt loodgieterswerk: direct aansluitbaar op de bestaande leidingen.


Kinedo Kineprime kwartr. Welke wensen u ook heeft, we bieden altijd een passende oplossing op basis van onze type douches!

Comfortabel douchen voor een vriendelijke prijs. Daag ons uit, alles is mogelijk. Voor onze douchesystemen gebruiken we alleen de beste materialen. Het meest complete douchesysteem:. Na tot werkdagen af te halen in alle vestigingenBekijk voorraad dichtsbijzijnde vestiging.


Besteld voor 16:uur, binnen tot 3 . Dit innovatieve design is ondermeer voorzien van een ergonomische comfortsteun en een wandbeugel, voor extra houvast bij het in- en uitstappen. Met een ruim assortiment aan douchecabines, douchebakken, -wanden en deuren vindt u altijd het juiste product. Complete douche collectie.

Zonder ingrijpende verbouwing. Het vervangen van uw bad was nog nooit . Transparant glas Verre transparent. Decor glas Verre dépoli. Prijzen vergelijken en besparen. Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct bericht: . Group SFA is tevens fabrikant van: Groupe SFA est aussi fabricant de: Vuilwaterpompen en fecaliënvermalers.


Vermelde prijzen zijn exclusief BTW. Niets uit deze uitgave mag. De Duo opstelling kan in dag worden geplaatst. Op zoek naar de badkamer van uw dromen?


Sani Cv Take Away is een nieuw en uniek concept in het Waasland. Bent u op zoek naar een douchecabine, wij kunnen u deze leveren,. Wij verwijderen Uw oude bad en plaatsen de douchecabine.


Door de vele mogenlijkheden, kunnen we het beste bij U langs komen om de situatie te bekijken en zo een eerlijke prijs te . Dit zijn momenteel onze promoties. Op deze prijzen zijn mogelijk verschillende premies verkrijgbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts