dinsdag 27 oktober 2015

Infrasauna

Proceduru v infrakabině lze absolvovat před sportovní, rehabilitační či regenerační aktivitou, před kosmetickým ošetřením pleti nebo před pobytem v chladném prostředí. Uite si relaxáciu v pohodlí domova hodinu od privezenia. Infrasauna prehreje vaše telo a pozitívne pôsobí na zdravie. Vyzkoušejte novinku v saunování.


Užijte si relaxaci v pohodlí domova hodinu od přivezení.

Tato infrasauna je vstupní branou do saunového světa – jedná se o nejlevnější model v naší nabídce. Moderní infrasauna Grenada je vhodná pro jednu až dvě osoby. Výhodou infrasauny Grenada je, že k jejímu provozu není. Je pro naše tělo lepší infrasauna nebo klasická finská sauna?


A je vůbec infrasauna zdravá? Shrnuli jsme pro vás pozitiva a negativa obou typů saun. The deep infrared light has been used in medicine for many years and it has been widely appreciated.

The infrared rays are invisible, they are long-wave rays from the light spectrum and they produce warmth that is similar to sunlight but without the harmful UV rays. The effective infrared radiating warmth gets deeply under . So, if you like a traditional sauna, but your spouse prefers an Infrared sauna- you can have it all! You like traditional sauna but your spouse prefers infrared sauna?


On weekends you like a traditional sauna taken with others–and with lots of steam–but during the work week you like the mild-soothing infrared sauna heat therapy? The InfraSauna (TM) by Saunatec(R) is the ultimate sauna– a . I nemocní se srdcem si mohou v zimních měsících dopřát řadu relaxačních metod , které jim udělají dobře. Lékař vám poradí, co je nejvhodnější právě pro vás.


Pokud toužíte po saunování, zvolte tzv. Ta účinkuje při nižších teplotách a je vhodná právě pro pacienty, kteří do klasické sauny . Systém infrasauny zajišťuje průnik paprsků do kůže a svalstva a jeho prohřátí zevnitř. Objem potu při použití infrasauny je vyšší než v klasické sauně. Nová technologie saunování. Určena jak pro potící, tak i léčebné kůry.


Vhodná i pro osoby, které se léčí s krevním tlakem, nebo těžce snášející vysokou teplotu v klasické sauně.

INFRA TEPELNÝ SYSTÉM je v zahraničí nazýván „DOMÁCÍM LÉKAŘEM“, vede k velmi účinné detoxikaci organizmu a léčbě našeho těla při . Infrared rays warm up the human body without warming up the atmospheric temperature. This fact is used in the operation of infrared thermal cubicles. Being warmed up in such a cubicle is in fact the same as feeling sun rays on your body on a spring day, that is your body feels warmer than the atmospheric .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts