vrijdag 23 oktober 2015

Mobiele gaskachel met gasfles

Diverse modellen zijn aangesloten om goed te kunnen vergelijken. Alle modellen mobiele gaskachels zijn geschikt voor gebruik met propaan, butaan en LPG Gasflessen. Wij hebben enkele terras stralers welke geschikt zijn voor aardgas. Soorten: Infrarood gas kachel- Bleu Flame gas kachel en Katalyt mat gas kachels - Meer Info.


Bade mobiele gaskachel met bijna volle gasfles gasslang drukregelaar helemaal compleet en netjes meteen in gebruik te nemen.

Alle modellen gaskachels zijn geschikt voor gebruik met propaan, butaan en LPG Gasflessen Let Op ! Deze toestellen mogen alleen gebruikt worden in geventileerde . Prima kacheltje met standen. De fles is leeg, kachel is wel werkend te zien met volle fles. Inclusief valbeveiliging en.


Bijvoorbeeld in je garage, op de camping, of op de veranda. Je kunt de gaskachel zelf.

De kachel heeft een vermogen van maximaal 1Kw en is instelbaar (5kw – 8kw – 1kw) geschikt voor gebruik tot 5kg gasflessen welke in het apparaat geplaatst kunnen worden. De gaskachel is CE gekeurd en geschikt voor propaan en butaangas met een gasdrukregelaar van 30Mbar. Mobiele gaskachels u verrijden naar plaatsen waar u extra warmte nodig heeft. Een mobiele gaskachel , tentverwarming en camping gaskachel: u vindt het bij GAMMA.


Geschikt voor, kg gasfles , kg gasfles. Functies, Zuurstofgebrekbeveiliging, Vlambewaking. Deze infrarood rolkachel is een mobiele gaskachel en werkt op propaan, butaan en LPG. De kachel is makkelijk en veilig in gebruik dankzij de piëzo ontsteking. De BlueFlame is stijlvol ontworpen en is geschikt voor het verwarmen van ruimtes tot 1m3.


Doordat de Rowi gaskachel een constante warmteverdeling heeft wordt zijn energie efficiënt gebruikt. Blue Flame gasstraler kW. CV3Plus voor onkruidbrander en kookbrander. Höfftech Mobiele Gaskachel - Heater 2ML.


Alle typen sanitair vind je op BESLIST. Kies alle topmerken en profiteer van de laagste prijs!

In je garage, op de camping, of lekker op de veranda. En je kunt hem zelfs gebruiken om een eitje op te bakken of bijvoorbeeld water te koken. Voldoet aan de strengste veiligheidsvoorschriften.


Provence, de mobiele gaskachel op propaan- gasfles.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts