donderdag 22 oktober 2015

Thermae 2000 badkleding

Onder de reguliere dagen vallen maandag, woensdag, vrijdag en de weekenden (m.u.v. elk eerste en derde weekend van de maand). Lees verder voor meer informatie . Badkledingweeken eerste. Iedere dinsdag en elk eerste volle weekend van de maand is het badkledingdag , elke donderdag (m.u.v. de kerstvakantie) is het ongeklede dag.


Op een geklede dag is badkleding verplicht in zowel de baden als in het saunalandschap.

Op ongeklede dagen is het verplicht gebruik te . Wilt u genieten van een dagje Wellness met badkleding ? Op reguliere dagen is het in onze baden verplicht om badkleding te dragen en is badkleding in de saunafaciliteiten niet toegestaan. Liever met badkleding de sauna in? Het saunagedeelte is gescheiden van de baden met bronwater. Je moet badkleding dragen in de baden en die moet je weer uitdoen in het saunagedeelte, dat is al omslachtig.


Er is een groot aanbod aan faciliteiten, met veel verschillende sauna- en stoomcabines, en veel verschillende baden.

Het is verdeeld in een saunagedeelte voor naaktrecreatie en een badengedeelte dat doorgaans voor badkledingdragers is bestem . Vind dat zelf het grote nadeel aan Thermae , maar ben er vaak geweest omdat mijn moeder niet tegen chloor kan. Sterker nog, het is vaak goed gebruik dat elke dag badkledingdag is. Maar toen ook de Zwaluwhoeve overging tot badkledingdagen , in dit geval elke twee weken, leidde dat tot discussie.


Heel fijn dat er verschillende dagen zijn waarop het geheel of gedeeltelijk verplicht is om badkleding te dragen. Gebruik van de faciliteiten van Thermae 2OOO: vanaf 9. Het is aanbevolen om van te voren een wellnessbehandeling te reserveren. Houdt u rekening met de volgende regels: - Het dragen van badkleding is verplicht in de thermische baden. Alle overige dagen is badkleding in de baden verplicht en eenmaal per week is badkleding zelfs in het hele complex verplicht.


Vanuit het oorspronkelijke saunaritueel wordt in de sauna zonder badkleding gerecreëer in een oorspronkelijk kuuroord is het juist weer verplicht om badkleding te dragen in de baden. Een aantal jaren geleden is de Zwaluwhoeve als één van de grotere wellnessresorts met twee badkledingdagen per maand begonnen. Het resort is gelegen in Son en Breugel, vlakbij Eindhoven. Het is de ideale plek voor ontspanning en inspanning.


Ervaar bij Thermae Son een gemoedelijke Brabantse sfeer en een optimale gastvrije service. Daarom gaat Kortingsbonsauna.

Hieronder vindt je een overzicht van. Elk 1e volle weekend van de . We besloten eerst even te baden en te genieten van het bubbelbad. Verbaasd was ik over hoe groot het wel niet is: zowel binnen als buiten zijn de baden ruim, mooi ingericht en op een perfecte . U wordt aanbevolen om van tevoren uw wellnessbehandeling te reserveren.


Houd rekening met de volgende regels: - Het dragen van badkleding is verplicht in de thermale baden. Hotel informatie - Hotelfaciliteiten - Kamerfaciliteiten . Elke donderdag is het ongeklede dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts