maandag 26 oktober 2015

Koi winkel open op zondag

Saki 15kg klanten, bestel tijdig u voorraad en profiteer zo aan vriendelijke prijzen. Onze vissen worden door ons, bij de kwekers in Niiagata, eigenhandig . Koi uit Japan uit Israël. De nieuwe koi staan nu ook op onze website enkele voorbeelden ziet U hierboven.


Alle andere zijn te bewonderen onder de pagina KOI AANBOD.

Natuurlijk zijn jullie hartelijk welkom om deze koi in onze zaak te komen bekijken. Eindelijk zijn we zover. Het heeft even geduur maar vandaag starten we met het . Veel op voorraa snel geleverd. Onze E-shop blijft dagen op open tijdens de winterstop!


Mijn winkelmandje items. WINTERSPECIALS, JAPANSE KOI.

Maandag en donderdag: Gesloten Dinsdag en woensdag: 13u tot 18u. Vrijdag en zaterdag: 10u tot 18u. Al meer dan twintig jaar een begrip in de vijverwereld! Ons Aquariumcenter is dan geopen.


Bij Pinokoi zijn ook diverse soorten steuren te koop, met elk specifieke . Import van handgeselecteerde koi van wereldberoemde kwekers uit Japan. Wij verwelkomen U in onze zaak, gastvrijhei specialisatie en advies staan bovenaan en dit in elk aspect van het koigebeuren , reeds velen weten dit te waarderen. In DECEMBER zijn wij OPEN op VRIJDAG en ZATERDAG.


Wij zijn al meer dan jaar een begrip in de vijver- en koiwereld. Wij hebben een zeer groot assortiment waarbij (bijna) alle artikelen uit voorraad leverbaar zijn. Hierdoor kunnen wij uw bestelling . Bekijk hier de Openingstijden van de showroom van A2KOI I Onze showroom is elke zaterdag én zondag geopend I Bezoek onze webshop! Daar dromen veel hobbyisten van.


Ook kunnen wij u adviseren bij visziekten. Laagste prijzen en de beste service!

EPDM-rubberfolie-pondgard- messner-messner vijverpompen-blue eco-blue eco vijverpompen-blue eco pompen-econobead-ultrasieve-epdm vijverfolie-rubber vijverfolie-nitto luchtpompen- . Kom langs in onze winkel en profiteer van leuke acties en voordeel. KOOPZONDAG Oktober open van 12:tot 17:00u. Deze korting alleen geldig op de koopzondag , waarna er nieuwe acties zullen volgen gedurende de komende maanden.


De vissen kunnen aangekocht worden maar. We houden deze dagen op zaterdag en zondag December. Maar ook aquariumvissen verkoop, is tevens ook erkend visziekten specialist Gelderland Utrecht Betuwe Elst Arnhem Andelst Heteren Nijmegen. WELKOM BIJ DE HOFLEVERANCIER. Wij hanteren per seizoen andere openingstijden.


Hieronder ziet u wanneer onze winkel in Hoevelaken is geopend. Zaterdag 08:- 17:uur. Op maat gemaakte houten aquariums van hoge kwaliteit in landelijke stijl.


Kenmerkend zijn de paneeldeuren en de lichtlijst die prachtig zijn afgewerkt. Deze aquariums zijn verkrijgbaar in wit, antraciet en zwart. Er zijn formaten beschikbaar, namelijk , 1en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts