maandag 19 oktober 2015

Plus gratis bezorgen

Gratis bezorging of ophalen! PLUS heeft regelmatig speciale acties waarbij de bestelkosten komen te vervallen. Dat is nog eens voordelig! Bestel altijd met korting! Bekijk hier het overzicht.


Boodschappen gratis laten bezorgen of afhalen bij Plus.

Vanaf nu kun je bij 2PLUS supermarkten online je boodschappen bestellen. Om dat te vieren betaal je van zondag september tot en met zaterdag september met de actiecode PLU… Lees meer. Wil jij extra voordelig je boodschappen online bestellen op PLUS. Dan is het altijd verstandig om eerst even te kijken of er een actiecode is die je kan inwisselen bij je bestelling. Met name voor nieuwe klanten zijn er eigenlijk altijd wel interessante codes beschikbaar die jou recht geven op bijvoorbeeld gratis bezorgen.


Populair: Geniet van gratis verzending met deze Plus kortingscode ⌛ Verloopt bijna! Met je eigen unieke servicecode. Geldig tot en met december.

De kortingscode op de kortingsvoucher, die je na het bestellen van deze. Gebruik plus kortingscode PLUS2en ontvang -1 korting op je bestelling bij plus. Shop de producten van LTB Plus online bij wehkamp.


Ontdek de LTB Plus - collectie vandaag nog. River Island Plus brengt jou de mooiste jurken en hipste jurken en mustehave items van elk seizoen van maat tot 54. Je kunt de items netjes stijlen voor naar je werk, maar elk item is ook perfect te dragen naar . Een rijtje van de grotere supermarkten die je boodschappen bij je thuis bezorgen – plus hun voorwaarden. De bezorgers rijden in hippe elektrische busjes en alle boodschappen worden gratis bij je thuisbezorgd – inclusief laagste prijs garantie. Plus supermarkt – boodschappen thuisbezorgen.


Klanten kunnen dan kiezen tussen een snelle bezorging thuis door de winkel of goedkopere bezorging vanuit het distributiecentrum . Deze dienst gaat euro kosten, maar klanten met een ShippingPlus abonnement (per jaar) en Black Diamond Card members kunnen onbeperkt . Investeren in gratis bezorging zien Albert Heijn en Plus niet zitten. En uiteindelijk willen we wel . Klanten van supermarktketen Plus kunnen gratis gebruik maken van draadloos internet in alle 2supermarkten. Hiervoor heeft ict-dienstverlener KPN een aparte private cloud gerealiseer waar.


E-commerce klanten van De Bijenkorf kunnen vanaf nu gebruik maken van de nieuwe PostNL-optie om bestellingen op afspraak en zonder extra kosten te laten bezorgen. Er geldt geen minimum orderwaarde. Gekoel uiteraard en bij aflevering van de bestelling kan met pin worden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts