vrijdag 23 oktober 2015

Stiebel eltron wpc 10 cool

De brine water-warmtepomp WPC of WPC cool van STIEBEL ELTRON behoort met een COP tot tot de meest efficiënte warmtepompen op de markt. Zijn nieuwe design bepaalt niet alleen visueel de norm. Door de geringe afmetingen en zijn deelbaarheid kan deze ook in kleine ruimtes gemakkelijk opgesteld worden. De warmtedragerwater-warmtepomp heeft als energiebron de beschikking over de bodem. De uit de omgeving gewonnen warmte kan afhankelijk van de warmtepomp worden gebruikt om te verwarmen en warm water te . De warmtepomp met standaard warmtehoeveelheid- en stroommeter is verkrijgbaar in zes uitvoeringen met verwarmingsvermogens van tot 1kW.


Een ander groot voordeel: de WPF kan met elk warmtepompboilervat uit het STIEBEL ELTRON -programma gecombineerd worden. In de variant WPF cool biedt ze . Beschrijving van het toestel. De WPC is een verwarmingswarmtepomp met geïntegreerde warmwaterboiler, die geschikt is voor gebruik als brine/water-. Brine/water-warmtepomp ELTRON.


Standaardinstellingen zijn, zoals door Stiebel Eltron geadviseer zonder nachtverlaging. Große Shopvielfalt Testberichte Meinungen Jetzt Stiebel Eltron WPC cool (kW) Wärmepumpe günstig kaufen bei idealo. WPC cool , WPC cool , WPC cool , WPC cool. Gebruiks- en montageaanwijzing.


De montage ( watertechnische en elektrische installatie) alsmede de eerste inbedrijfname en het onderhoud van dit . Sole-Wasser-Wärmepumpen WPC cool von STIEBEL ELTRON ▻ Produktinformationen vom Hersteller, Technische Daten, Bedienungsanleitung sowie Kundendienstservice.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts