donderdag 22 oktober 2015

Laxevaags beaulieu te koop

Klein van formaat, maar geeft. Deze kachel is geheel nagekeken en verkeerd in zeer goede staat . Koop of Verkoop laxevaags op Marktplaats. Een uiterst compleet gamma aan houtkachels, kolenkachels, allesbranders, mazout- en gaskachels.


De dubbelwandige kachelbuizen zijn ook te koop : 11m in totaal.

Zoals op de foto te zien is deze reeds gebruikt en zie je een barstje in het raampje. Bovenste vuurplaat is verbogen. Goede staat enkel , beetje opfriswerk, binnenwerk goede staat. Voorzien van een extra nieuwe rooster. Gaat weg wegens aanschaf pelletkachel.


Kachel is in perfecte staat , geen vlekje op. Te koop wegens verbouwingen ! U bent van harte welkom ons aanbod te komen bezichtigen.

Wij hebben een showroom in Wijchen (bij Nijmegen). Bezichtiging is wel op afspraak. Voor prijzen, verdere informatie of een afspraak voor een bezichtiging. Wij stellen deze kachel te koop. Staat in het huis dat we gekocht hebben, maar het zou zonde zijn om.


Gerelateerde zoekopdrachten : laxevaags beaulieu kachel . Keramische Ruiten Kachels div. Deze Trianon is klein van formaat, maar kan toch 8. Jaren geleden werden deze kachels vervaardigd in een klein Noors atelier, in een dorpje gelegen bij de monding van een. Laxevaags Beaulieu kw houtkachel. De modellen Trianon, Beaulieu , Versailles zijn verkrijgbaar met koperen sierset, verschillende handvaten en hoge pootjes. Heestermans is verdeler en verkoper van kachels in regio Antwerpen (Weelde).


Ik heb de airbox (optie om luchtinlaat langs buiten te brengen) ook gekocht, maar nog niet in gebruik. Verzameling TUPPERWARE te koop alles wat u ziet op de fotos is de werkelijk in nieuwstaat, liefs alles samen af te nemen maar appart is ook geen probleem PRIJZE. Houtkachel Ook gratis verkopen of.


Door onze jarenlange ervaring zijn wij bekend in vuur. Wat past het beste in uw interieur?

Welke haard maakt uw ruimte nog gezelliger? Wij denken met u mee en geven advies op maat. Want warmte, is meer dan genieten… Om een mooie invulling te geven aan uw woonkamer werken onze ontwerpers met uiteenlopende . Gietijzeren kachel te koop, kw makkelijk te regelen en geeft veel warmte!


Al enkele jaren in bijna ongebruik, werd nog nauwelijks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts