vrijdag 23 oktober 2015

Woudzand drenthe

Noordoost-Nederlandse term voor zand voorkomend nabij het maaiveld. Het zand is geelbruin tot roodbruin gekleurd en wordt ook wel dekzand genoemd. Trip-Popken uit Assen is een grondverzetbedrijf met een eigen zandwinning.


Naast machines leveren wij onder meer teelaarde, woudzand , grind en gebroken puin. Bij Zuidema bent u aan het juiste adres voor de levering van zand als grondstof voor de bouw, wegenbouw of waterbouw. Zuidema wint zand uit haar eigen zandwinput gelegen langs de Ater hoogte van Echten ( Drenthe ).

Deze zandwinput zorgt tot in de verre toekomst voor levering van . Zandbakzand € 1 per mexcl. Woudzand € per mexcl. Brekerzand € 2per ton excl. Bel even vooraf of materiaal voldoende voorradig is, dan rijdt u niet voor niets ! Prijs voor particulieren afgehaald: Kar enkelasser met zand. Naast regulier woudzand kunt u tevens bij ons terecht voor gezeefd woudzand.


Koop of Verkoop geel zand op Marktplaats.

Ik ben op zoek naar mensen die ervaring hebben met woudzand als bodem voor een paddock. We hebben het woudzand vanmiddag getest en vergeleken met het zand uit onze rijbak (geel zan met heel iets leem erdoor). Aanleg van simpele longeerbak, welk zand is het.


Goedkoop zand voor paddock! Vind woudzand op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Equine-Motion, een rustige privé stal, verhuurt buitenstallen met aansluitend een eigen paddock.


Op een natuurlijke veilige manier paarden houden is onze visie. De aanwezige oerbodem ( woudzand ) is bij uitstek geschikt voor deze beschermde en zeldzame planten. De kwekerij ligt in het schoonste gedeelte van Nederlan wat betreft de. Op de kwekerij groeien op dit moment enkele honderd duizenden . Het woudzand komt voor nabij het maaiveld en wordt droog gewonnen.


Natuurlijk zan vrij van kluiten, klei of organische bestanddelen. Dit wordt gewonnen in onze eigen oppervlakte- en dieptewinningen. Geen producten in je winkelmand.


Levering woudzand €1- - Levering compost €2- Levering tuinturf. Langs de snelwegen in Drenthe en Groningen .

Luning, grondwerk, bestratingen en infra levert een totaal pakket van diensten en materialen, van het machinaal of handmatig straten, aanleg van tuinen, vijvers en paardenbakken tot het leveren van onder andere grond en woudzand uit onze eigen zandput.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts