donderdag 29 oktober 2015

Moderne schouw keuken

Enige tijd geleden mocht ik lichtadvies geven voor een modern landelijke keuken. Ik adviseerde een wandlamp van stoer metaal in zinc dessin van Pole to Pole. Meer ideeën over Modern keukenontwerp, Modern kookeiland en Hedendaagse keuken ontwerp. Een moderne keuken met landelijke accenten zoals de kaderdeurtjes en de schouw. De strakke grepen creëren een moderne look.


Voor de liefhebber van rust en symmetrie.

Heerlijk koken op gas en een grote schouw als . Wanneer je kiest voor een landelijke keuken , wil dat niet zeggen dat je niet voor een moderne versie van deze keuken kunt kiezen. In deze keuken is de enorme schouw die al in het huis zat, als uitgangspunt genomen. Voorzien van grote koelkast, combimagnetron, vaatwasser, gaskookplaat, rustieke schouw met unit. Massief houten keuken met eiland. Moderne keukens Massief houten keuken met eiland.


Laat u inspireren door de onderstaande landelijke keukens , die de warme klassieke nostalgische uitstraling combineren met de comfort van de moderne tijd. In de jaren was de landelijke stijl keukens een ware trend en is daarna nooit meer echt van het toneel verdwenen.

De komst van centrale verwarming creëerde een dubbelzinnigheid . Landelijke keukens met schouw. Nostalgisch is natuurlijk iets anders dan ouderwets. Wilt u graag een grote koelkast of misschien wel een ingebouwde wok in uw keuken ? Het is allemaal mogelijk binnen de moderne landelijke keukenstijl. In onze showroom bedenken we . Met een grote meubelschouw , een zwaar fornuis, glasdeuren met roeden en een mokkenrek. Klassieke keukens met een robuust natuurstenen aanrechtbla pilasters tussen de kasten en klassieke handgrepen.


Wilt u liever een rustieke keuken , de combinatie van klassieke nostalgie met stoere moderne accenten, zoals . Want hoe combineert u de robuustheid van landelijke kaderkasten, met de ( moderne ) keukenapparatuur die u zo mooi vindt? Ook daar helpt Grando u bij. Typisch landelijke apparatuur? Denk aan een opvallende afzuigkap, verwerkt in een grote schouw. En echt bourgondisch kokerrellen, dat doet u uiteraard op een breed . Mooie eiken keuken voorzien van NEFF inbouw aparatuur en een Quooker Flex.


De schouw is volledig op maat gemaakt. Spring naar Met fornuis en schouw - Ook een passende schouw is een kenmerk die past bij een landelijke keuken.

De moderne uitvoeringen van de klassieke schouw zien we trouwens steeds vaker in combinatie met een moderne keuken. In de regel wordt een schouw uitgevoerd in een gelakte uitvoering, een . Met LED verlichting creëert u meer in uw keuken. Vison beschikt over 1LED verlichting artikelen. Zeer goed onderhouden en uitgebouwde eengezinswoning (1m2!) met riante woonkamer, vier royale slaapkamers, moderne keuken en badkamer én zonnige tuin op het zuidwesten. Hoekopstelling met landelijke uitstraling voorzien van klassieke schouw en klepkasten.


De afmetingen van deze witte hoekkeuken is 3x 2cm. Inclusief moderne keukenapparatuur. Deze tijdloze lichte keuken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts