vrijdag 23 oktober 2015

Wheelylift aanbieding

De ruimtebesparingsmogelijkheden van de Wheelylift zijn ook de vakpers niet ontgaan. Een uniek, simpel en ruimtebesparend fietsopbergsysteem. Ook wel fietslift genoemd. Met deze betaalbare Nederlandse uitvinding hangt echt iedereen zonder enige krachtinspanning elke fiets op.


De Wheelylift is een innovatieve fietshouder met hulp-functie. Door het voorwiel een klein stukje op te tillen en aan de haak van de Wheelylift te hangen wordt het tilmechanisme geactiveerd.

De gebruiker kan de fiets moeiteloos begeleiden door deze aan het stuur en de . Staffelkorting: meer stuks. Nu in de aanbieding van € 5voor € 150! De fietslift voor aan het . Corinne Jaspers en Gabriëlle Okhuizen hebben hun netwerkbedrijf verkocht, om zich volledig te kunnen focussen op startup Wheelylift. Dit gelijknamige fietsopbergsysteem moet een typisch Hollands exportproduct worden.


We halen de productie terug naar Nederland. Gebruik het verticale fiets ophang systeem Wheelylift voor het grootste aantal fietsen per vierkante meter. Gebruik een standaard zodat je niet ergens tegenaan hoeft te parkeren.

De standaards zijn verstelbaar, en kunststof bescherming zorgt. Altijd iets nieuws te ontdekken bij Makro. We introduceren: Buitenkansen.


Dit kan van alles zijn, een bijzonder product, een sterk onder de markt geprijsd artikel of een combinatie van deze twee. Als je 1 zeker wilt weten dat die ene Buitenkans voor jou is, kom dan snel langs, want de voorraad is beperkt. De 35kg variant is geschikt voor elektrische fietsen en bakfietsen op twee wielen. Door het zwenkbare mechanisme van de Wheelylift stalt u de fiets(en) ook heel makkelijk in smalle, kleine ruimtes, zodat u er gewoon langs . Sale wheelylift : kortingen tot.


Alleen vandaag ontvang je korting op het gehele assortiment van wheelylift. En daar hoef je heel weinig voor te doen. Vul de kortingscode in bij het afrekenen en de korting komt jouw kant op. Wij bieden u kortingscodes en speciale aanbiedingen.


Kortingscode wheelylift en nieuwe promotiecode. Gun jezelf en het bedrijf de ruimte! Schaf een Wheelylift aan, of. LeoHooijmansGalileoNoordwijkFacilitaireInformatieOnlineHoezo?


Je kunt op dit adres ook een Wheelylift bekijken en uitproberen. In hetzelfde pand is Busybike gevestigd met Urban Arrow, Douze Cycles, Gazelle Cabby, Fietsfabriek bakfiets, VELONOM Prana Transporter, Frvan Workcycles.

En Stipbike heeft fietsen van Roetz-Bikes, VANMOOF, Schindelhauer Carbon .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts