maandag 12 oktober 2015

Nefit reset knop werkt niet

Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug. Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Mijn ketel komt met een Hstoring (zonneboiler sensor) maar ik heb helemaal geen zonneboiler, ook niet gehad.


Hoe zorg ik ervoor dat die.

De CV installatie werkt wel. CV-laten aan laten slaan en vervolgens om warmwater vragen heeft ook geen effect. Leidingen blijven steenkoud. Resetknop ingedrukt langer dan sec. Of geeft iig geen melding op het display.


Maar ik weet niet of resetten wel werkt als de ketel inprincipe goed werkt. Meld nu, wij helpen oplossen! Steek de netstekker van het toestel in de wandcontactdoos.

Het toestel ontsteekt automatisch na seconden. Als de ontsteking niet lukt, herstart het toestel dan door de resetknop op de. Universele Brander Automaat (UBA) circa seconden ingedrukt houden. Het is mogelijk dat dit enige malen herhaald moet worden.


Hoopvol volg ik de berichten op het display. Om dit product ook op de langere termijn optimaal te laten functioneren, adviseren wij u deze instructie zorgvuldig door te lezen. Hij helpt u graag verder. Meer informatie vindt u. Water bijgevuld - Reset uitgevoerd - kabeltjes gecontroleerd.


Ook heeft de ketel nog een knopje waar je op kan drukken en je een servicecode ziet. EcomLine HR mag niet met een muurdoorvoerset aangesloten worden. Het is verboden chemische middelen (o.a. inhibitoren) aan het cv-water toe te. De resetknop dient om een storing op te heffen. Op de CV-ketel zit een reset - knop om de ketel opnieuw op te laten starten.


Mocht de foutcode niet van het display verdwijnen, dan kunt u de. Via de app kunt u op afstand een diagnose stellen, componenten testen en de cv-ketel resetten ! Ik heb het ook wel eens gehad (ook dat hij niet meer ging verwarmen). Nefit staat voor zekerheid.

Het werd bij mij in beide gevallen opgelost door de ketel te resetten middels een knop op het bedieningspaneel van de ketel. Gebruikersinstructie hr-toestel. Is het water van de douche in uw badkamer kou of doet de verwarming het niet meer?


Dan heeft u waarschijnlijk een CV-ketelstoring. Na een stroomstoring is het vaak nodig de CV-ketel te resetten. Zit er een reset - knop op de CV-ketel? Geen reset - knop op de . Druk deze in en wacht vervolgens minuten. Hoog Rendement cv-toestel.


Als ik de stekker eruit haal en er opnieuw insteek dan is het probleem niet verholpen. We hebben dan geen warm water en de verwarming schiet aan, terwijl hij niet aan staat op Toon. En inderdaad een reset helpt dan even en daarna gaat ie weer in storing.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts