donderdag 9 oktober 2014

Airco lektester

Gereedschap leverteen groot aantal producten en tools voor het onderhoud van airco en koelsysteem. Gereedschapland: gereedschap voor de professionele vakman en veeleisende doe-het-zelver. Koop of Verkoop airco op Marktplaats. Elektronische lektester geschikt voor formeergas. Weergave dmv diverse gekleurde LEDs en akoustisch signaal, de gevoeligheid is instelbaar.


De tester wordt geleverd in een kunststof koffer.

Er zijn geen aanvullende afbeeldingen gevonden voor dit product. De kostprijs voor deze test is € 40. Regelmatig komen onze klanten van ver buiten Rotterdam, we zijn er trots op om ook hun te kunnen helpen.


Momenteel zijn we bezig met een nieuwe airco lektester te vinden of te ontwikkelen die nog gevoeliger en sneller is. Lekdetectie met formeergas en u heeft de lekkage snel gevonden. Door nieuwe wettelijke regels is het niet meer toegestaan om lekke ai.


Kunt u mij vertellen met hoeveel bar je een airco -installatie moet afpersen? Hiervoor staat wel het een en ander omschreven in de regeling.

Vandaar dat u de installatie in die hoedanigheid moet controleren met een (gevoelige) lektester. Aangezien het lekzoeken een vervelende en tijdrovende klus . Lekzoekers voor aircosystemen - UV-lekzoeker - ROBINAIR. TAE uw partner voor aircoservice oplossingen. Vindt u in deze rubriek niet wat u zoekt?


Druk- en lektesters voor het testen van in personenwagens gemonteerde verdampers. Cilinder lekkage detector set luxe. Circuit tester 6-Volt. Compressie tester (benzine motoren) Weber. Op voorraa snel in huis.


Distributie gereedschapset Renault. Automotive Tools Distributie gereedschapset Renault. Airco lekdetectie additief. Voor formeergas bestaat er een speciale Robinair ACT2detector die reageert op de waterstofbestanddelen. Waterstof zijn de kleinste moleculen die er bestaan.


Hierdoor is waterstof zeer geschikt voor het opsporen van kleine lekken. Wat heb je nodig: stikstofkit fles formeergas formeergas lektester Robinair ACT200.

Koop producten uit het CO2-lekzoekerset (Lektest-unit CO2- lektester ), Lektest- set voor vroegtijdige detectie van lekken tussen verbrandingskamer en koelsysteem-assortiment in de Würth-webshop ▷. Uw partner voor handel en industrie. Kalibratie van een lektester. Exclusief verdeler voor België van. Hersteldienst voor aircomachines van Waeco.


Een compacte lektester voor ventilatie en airconditioning systemen werd tijdens de regionale vakbeurs voor HVAC-business, de installatie vakbeurs in Venray, gepresenteerd. De PANDA is in staat om te testen op zowel over- als . Lengte van de testslang. Opslagtank voor UltraTrace UV traceermiddel.


Rookgenerator SMT 3met toebehoren in koffer. Verhelpen van storingen. Wij hebben als opleidingsinstituut natuurlijk ook alle kennis in huis om u deskundig uit te leggen wat er eventueel vervangen dient te worden en waarom.


LEKTEST GEREEDSCHAP Diverse lektesters geschikt voor koudemiddel en formeergas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts