donderdag 16 oktober 2014

Ezelinnenmelk producten

Sinds de oudheid wordt ezelinnenmelk geprezen om haar weerstand versterkende en geneeskrachtige werking. Dit stimuleert de celvernieuwing en is hierdoor aanbevolen voor droge en voor verouderde huid. Ezelinnenmelk producten.


Is zeep op basis van ezelinnenmelk producten het beste voor je huid? We gebruiken allemaal elke dag zeep.

Maar eigenlijk is heel veel zeep helemaal niet zo goed voor ons. Vaak zijn zepen geparfumeerd en drogen ze onze . Phillippe by Almada produceert natuurlijke cosmetische producten die ezelinnenmelk bevatten. Het is nieuw in Nederland en verkrijgbaar bij Drogistplein. Sinds meer dan jaar zijn wij de referentie in de wereld van de huidverzorging met ezelinnenmelk.


De kwaliteit en de weldaad van onze huidproducten hebben tot hun groot succes in Frankrijk en België bijgedragen. Onze cosmetische producten bevatten ezelinnenmelkpoeder : Voor de zeepstukken komt die . Daarom nam Cleopatra dagelijks een bad van ezelinnenmelk.

Een ezellin heeft meer melk dan ze nodig heeft voor haar veulen. Sinds kort wordt deze melk in zeep en verzorgingsproducten verwerkt. Al duizenden jaren wordt ezelinnenmelk erkend om haar voedingswaarde en haar kwaliteiten op cosmeticagebied. Cleopatra, koningin van Egypte en Pompea, keizerin van Rome zijn maar enkele van de meest bekende gebruikers. De internetshop voor heerlijke Savon de Marseille en provencaalse cadeau artikelen.


Deze zeepis uitzonderlijk rijk aan ezelinnenmelk. Het bevat ezelinnenmelk en bevat geen kleurstoffen. Andere producten in dezelfde categorie: Exfoliante zeep uit maanzaad . De extreem droge hui gevoelige huid of probleem huid. De exploitatie van ezelinnenmelk was gebruikelijk bij de oude volkeren.


De Grieken beschouwden ezelinnenmelk als een uitstekend medicijn , de Romeinen maakten er een luxedrankje van. Hippocrates raadde het aan voor allerlei kwalen: vergiftigingen en wondinfecties, gewrichtspijn, genezingen van wonden,. Voor sommige originele, kleinschalige businessideeën is het internet onontbeerlijk om te groeien.


Zo verkoopt de ezelstoeterij Asinerie du Pays des Collines uit Frasnes -lez-Buissenal (in de driehoek tussen Doornik, Aat en Ronse) . De producten in ons ezelwinkeltje zijn gebaseerd op ezelinnenmelk. Zo is ezelmelk zeer goed tegen allerlei allergieën, eczeem en is ezelmelk weerstandverhogend.

Je krijgt er ook nog eens meer energie van. Dat klinkt het in ieder geval wel. Skincare met ezelinnenmelk. Ze stoppen het er vast niet voor niets in.


Waar het nu precies goed voor is en wat het doet dat ga ik jullie vandaag vertellen. We hebben een uitgebreid assortiment biologische verzorgingsproducten met ezelinnenmelk. We kunnen hiervan een mooi cadeau of kerstpakket van samenstellen.


Verzorgingsproducten met biologische ezelinnenmelk. Behalve zeep is er een douchegel, bodylotion, shampoo, vloeibare zeep en handcrème. Deze 1 natuurlijke zeep is zeer goed voor uw hui en heeft dus ook de bestanddelen die uw huid jong houden. De eerste ezelmelkerij in Nederland is een feit.


Het hoge proteïnegehalte zorgt ervoor dat de huid zacht aanvoelt. Er zijn nog tal van producten op de markt op basis van ezelinnenmelk ,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts